Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt egy magánklinikán kezelték Vitray Tamást, ám a közismert tévés akkor nem akart beszélni a részletekről.

Magánklinikán kezelték

A fia azonban akkor mindenkit megnyugtatott, elmondta, hogy az édesapja jól van, valóban egy magánklinikán tartózkodott, akupunktúrás kezelést kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kísérleti dolog?

Akkor azt mondták, hogy egy kísérleti jellegű dologról van szó, vagyis nem konkrét betegség miatt próbálta ki, ám Vitray most tiszta vizet öntött ennek kapcsán a pohárba, ugyanis számos téves információ jelent meg az utóbbi időben az egészségi állapotát illetően.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Egy korábbi balesete miatt kerülhetett kórházba Vitray Tamás

Kis sebek a homlokán

A közel 90 éves legenda a hot! magazinnak árulta el, hogy májusban egyik reggel arra ébred, kis sebek vannak a homlokán. Először azt gondolta, hogy csak éjszaka megcsípték a pókok, mert mindig nyitott ablaknál alszik, ám a bőrgyógyásza szerint másról volt szó.

Övsömör

“A bőrgyógyászom azt mondta, nem csípések ezek, hanem övsömör. Egy drasztikus kúrát írt fel, 50 kapszulát kellett öt nap alatt bevennem. Nagy meglepetésemre rögtön hatott a szer, mert a legtöbb embernél ez egy elhúzódó betegség. Kórházba nem kerültem: csak akupunktúrás kezelésre jártam, szintén a betegség miatt. Különben köszönöm, megvagyok” – árult el a lapnak Vitray Tamás.

Visszafogottan él

A műsorvezető a portálnak arról is beszélt, hogy bár visszafogottan él, szerencsére aktív, legyen szó akár az unokáiról, akár egy új munkáról.

Autóbaleset

Vitray Tamás egyébként az utóbbi időben nem mondhatta magát túl szerencsésnek: amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta tavaly év elején balesetet okozott Budapesten, s bár a balesetben szerencsére nem sérült meg senki, Vitray Tamás autója totálkárosra tört.

Válás

Ezen túlmenőn a tévés nemrég vált el a feleségétől is, Kállay Borival 30 év után, 2019-ben döntöttek a válás mellett, s bár Vitray Tamás vágyna társra, úgy gondolja, már talál szerelemre.

Társra vágyik

“Kérdés, amit várok egy társtól, az tud-e még teljesülni. Vagy hogy én tu­dom-e teljesíteni, amire a másik vágyik. 89 év sok, nem tudok túl sok mindent garantálni, egy ezüstlakodalmat például már biztosan nem” – mondta tavaly novemberben a lapnak a tévés.  

Nem magányos

Mint fogalmaz, „nagyon jól viselem az egyedüllétet! Én soha nem unatkozom egyedül, nem érzem magam magányosnak. Ha mégis magányosnak érezném magam, mindig tudnék kapcsolatokat teremteni a külvilággal, és ez fordítva is igaz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás