Kedden, a késő esti órákban Suzuki és BMW ütközött a zuglói Egressy út és Róna utca kereszteződésében. A Suzuki S-Cross a Róna utcán a Mogyoródi út felől közlekedett, majd a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol a Nagy Lajos király útja felől szabályosan érkező BMW bal elejének csapódott.

A Suzuki kidöntötte a jelzőlámpát

A nagy erejű ütközés hatására a Suzuki megpördült, a járdára sodródott és kidöntötte a jelzőlámpát, szerencsére a késői időpont és az eső miatt gyalogos nem tartózkodott a járdán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A BMW egy kerítést tarolt le

A BMW ezalatt az Egressy út 92. számú társasház elé sodródott, letarolta az előtte parkoló kerékpárt és robogót, majd kidöntötte a kerítés egy részét és fennakadt rajta, közölte portálunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Senki nem sérült meg

A Suzukit egy középkorú nő vezette, a BMW-t egy férfi, mindketten saját erőből el tudták hagyni autójuk roncsát. Egyikük sem sérült meg a baleset során, utasuk pedig nem volt. A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd segítettek a műszaki mentésben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Ez is érdekelhet:

Balhé Ferencvárosban! Éles eszközzel támadt családjára egy nemrég szabadult férfi, kivonult a rendőrség

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: www.automentesbp.com