Leégett at Új Tanyacsárda – közölte a helyi tűzoltóság. Azt írják, hogy az egyik épületszárny teljesen megsemmisült, de a tűz továbbterjedését megakadályozták.

Az egyik fele

Megakadályozták annak a tűznek a továbbterjedését, amely péntek délután keletkezett Bács-Kiskun megyében, Felsőlajos közelében, ahol teljes terjedelmében égett egy vendéglátóhely – közölte a katasztrófavédelem.

A lángok

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Eloltották

A lángokat a kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati önkormányzati tűzoltók hat vízsugárral oltották el. Az Új Tanyacsárdáról van szó.

Tűz a Király utcában

Kisebb tűz keletkezett egy második emeleti lakás konyhájában Budapest VII. kerületében, egy Király utcai társasházban. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálják és átszellőztetik az ingatlant.

A 12. kerületben is

Berendezési tárgyak égtek egy elhagyatott épületben Budapest XII. kerületében, a Janka úton. Az esethez a fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Budapest környékén

Tűz keletkezett egy 60 négyzetméter alapterületű családi házban Pátyon, a Tulipán utcában. A helyszínre mentők is érkeztek.

A nagy meleg miatt

Erdők aljnövényzete gyulladt ki körülbelül három hektáron Jánoshalma külterületén. Az izzó részek miatt elhúzódó tűzoltási munkálatokra lehet számítani.

Ez is érdekelhet

Leégett egy társasház tetőszerkezete – a tüzet még nem sikerült eloltani.

Címlapképünk a lajosmizsei tűzoltók felvétele.