Tűz ütött ki egy kebabosnál Csepelen, a Kossuth Lajos utcában, nem messze a McDonald’s-tól. Úgy tudni, csere közben robbant fel egy gázpalack. Egy alkalmazott és egy babakocsival arra sétáló édesanya gyermeke sérült meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelm műveleti szolgálata is. Cikkünket folyamatosan frissítjük.

Lángol a kebabos

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzeset péntek késő délután történt. Az egyik helyi csoportban azt írják, hogy egy kebabos üzlet kapott lángra.

Megsérült egy alkalmazott

A csepel.info úgy tudja, csere közben felrobbant a gázpalack, az egyik alkalmazott megsérült. Gyermekmentő is érkezett, mert egy babakocsis anyuka pont a robbanás idején ment el az üzlet előtt. A tetőszerkezet ropogva potyogott a földre.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A McDonald’s közelében történt a tűzeset

Lezárások a környéken

A mentési munkálatok miatt  lezárták a Kossuth Lajos utcát a Karácsony Sándor utcánál, mert tűzoltók dolgoznak. Ezért a 36-os, a 148-as, a 151-es, a 152-es és a 159-es autóbusz terelve közlekedik.

Nagyon füstöl a kifőzde

Sok tűzoltó érkezett a helyszínre

Nézd meg ezt a friss videót a tűzesetről

Itt égett a kebabos

Lángolt egy negyedik emeleti lakás

Tegnap a 12. kerületben az onkológiai intézetnél volt tűz egy társasházban, ott egy negyedik emeleti lakás gyulladt ki. Egy sérültet mentettek ki az épületből.

4 gyermekes anyuka égett halálra

Egy héttel ezelőtt egy négygyerekes családanya égett halálra Érden. A lángok este csaptak fel, végül a nőt csak a tűzoltók tudták kihozni, de hiába küzdöttek az életéért a kórházban meghalt.

A gégéje sérült

„Mondták, hogy gégéje el volt égve, biztos a füsttől, egy bugyiban hozták ki” – mesélte az egyik szomszéd. A szerencsétlenül járt asszony közvetlen szomszédja azt is elmondta, hogy olyan hatalmas lángokkal égett az épület, attól tartottak, hogy az házukra is átterjed.

Ennyi maradt az érdi házból

Fotók: Helyszíni felvételek: Forrás: Facebook/Csepel hol-mi és Csepeli vagyok csoport – Köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását.