Tűz ütött ki egy negyedik emeleti lakásban a 12. kerületben, nem messze az onkológiai intézettől. Egy sérültet hoztak ki a mentők az épületből.

Negyedik emelet lángolt

Tűz keletkezett egy 12. kerületi társasházban, a Ráth György utcában. A negyedik emeleti lakás két helyisége lángolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Munkában a tűzoltók

Forrás: Facebook/Balázs Rozvány – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotóival segíti mások hiteles tájékoztatását

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Súlyos sérült

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója úgy tudja, egy súlyos sérültet hoztak ki a mentők, őt azonnal kórházba szállították.

Itt történt a tűzeset

Létrás mentés

A tűzoltók gyorsan megérkeztek a Ráth György utcába, leállították a közlekedést és létrás tűzoltóautóval indultak a negyedik emeletre menteni.

4 gyermekes anyuka égett halálra

Egy héttel ezelőtt egy négygyerekes családanya égett halálra Érden. A lángok este csaptak fel, végül a nőt csak a tűzoltók tudták kihozni, de hiába küzdöttek az életéért, a kórházban meghalt.

A gégéje sérült

„Mondták, hogy gégéje el volt égve, biztos a füsttől, egy bugyiban hozták ki” – mondta az egyik szomszéd. A szerencsétlenül járt asszony közvetlen szomszédja azt is elmondta, hogy olyan hatalmas lángokkal égett az épület, attól tartottak, hogy az házukra is átterjed.

Ennyi maradt az érdi házból

Forrás: Katasztrófavédelem

Halálos lakástűz a 7. kerületben

Alig két hete írtuk, hogy kigyulladt egy földszinti lakás a 7. kerületben a Csengery utca 3. számú házban. Egy holttestet hoztak ki a mentőegységek az épületből. Az eset napközben, délben történt, a füst megtöltötte a társasház lakásait, 39 embernek kellet elhagyni az épületet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentés a Csengery utcában

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel a Ráth György utcában – Forrás: Facebook/Balázs Rozvány – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotóival segíti mások hiteles tájékoztatását.