Kivételt tett és a magánéletéről is beszélt Ábrahám Edit. A Barátok közt sztárja párkapcsolatai végéről is őszintén vallott egy műsorban. A színész saját bevallása szerint szépen vált el első férjétől, Andorai Pétertől, a második válás viszont annyira meglepte és megviselte, hogy pszichológus segítségét is igénybe kellett vennie.

Szép válás

Ábrahám Edit saját bevallása szerint szépen vált el első férjétől, Andorai Péter színésztől. „Különösen azért, mert kicsi volt a fiunk, és mindenképpen azt szerettem volna, hogy ő ne érezze ezt meg” – fogalmazott a színésznő. „Az örök apa hiány lehet, hogy ezekben a gyerekekben megvan, hiszen nem éltünk együtt, de azt gondolom, olyan pregnánsan nem jelent ez meg az életében. A fiunk akkor tudott igazán jó kapcsolatot kialakítani az édesapjával, amikor már felnőtt” – tette hozzá kezdte Ábrahám Edit a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

23 év együttlét után

 „Ha valami vesztés van az ember életében, akkor valamit el kell veszteni. Ugyanaz terület az otthonvesztés, családvesztés, párvesztés. Akkor lehet, hogy a párt a legkönnyebb” – magyarázta Edit, aki 23 évig volt együtt második férjével. A férfi egy fiatalabb nő miatt hagyta el Editet, aki erre nem számított.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Nem számított rá

„Nekem ez a derült égből villámcsapás volt. Egy nap ültünk otthon, és bejelentette, hogy ő szerelmes és elköltözik. Kihúzták a talajt a lábam alól. De ezen túl vagyok, ennek így kellett lennie, ennek most már örülök, hogy így van” – vallotta be.

Pszichológushoz járt

„Pszichológushoz jártam egy évig, az megviselt. Akkor még nem tanultam asztrológiát, ha akkor tanultam volna, lehet, hogy könnyebben feldolgoztam volna ezt. Amikor elváltunk, vagy már szétköltöztünk, egy barátnőmmel vacsoráztam, és hazamentem az üres lakásba. És mindig várt otthon engem, ha barátnőkkel találkoztam” – árulta el a Barátok közt sztárja.

„Rám a Jóisten vigyáz”

„Most nem várt senki, nem vigyázott rám senki. Onnantól tudtam, hogy mostantól rám a Jóisten vigyáz, és ezt nagyon erősen érzem. Ez meg is nyugtat tulajdonképpen, azt hiszem, sikerült feldolgozni” – tette hozzá.

Elképzelhetetlen volt nélküle az este

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról korábban, hogy évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt egy este Barátok közt nélkül. Az RTL-n futó sikersorozatnak a legsikeresebb időkben több mint 2 millió nézője volt. A sorozat azonban az utolsó éveiben már nem hozta a remélt nézettségi számokat, bár továbbra is volt stabil rajongói bázisa.

Többször pakolgatták a sorozatot

Évtizedekig a nézők megszokhatták, hogy kora este követhetik a Mátyás király tér lakóinak életét. Aztán pár éve azonban már szinte követhetetlen volt, hogy melyik idősávban lehet elérni a Barátok köztöt. Egy-egy időszakban a Híradó előtt, máskor késő este, fél 11 körül került adásba.  

1 milliárdos költségvetés

A koronavírus miatt a forgatást többször le kellett állítani, sőt az idősebb szereplőket pihenőre küldték, hogy óvják őket. A sorozat forgatásának éves gyártási költségei akár az egymilliárd forintot is elérhetik, a csatornának döntenie kellett: marad a Barátok közt, Magyarország leghosszabb tévésorozata, vagy ugyanezt a pénzt másra fordítják. Végül az utóbbi mellett döntöttek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Íme, a beszélgetés Ábrahám Edittel

Forrás: Youtube

Kiemelt kép: Ábrahám Edit. Fotó: TV2