Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán, a főváros felé vezető úton Martonvásárnál, vasárnap délután. Frissítés! Feloldották az útzárat.

Két autó ütküzött

Eddig ismeretlen okból összeütközött két személygépjármű az M7-es autópálya 31-es kilométerszelvényében. Az érintett útszakaszon csakis a belső sáv járható, ezért torlódás alakult ki a főváros irányába vezető oldalon.

Torlódás

Az Útinform tájékoztatása szerint több kilométeres a torlódás. Azt ajánlják, aki teheti Kápolnásnyéknél térjen le a 7-es főútra és csak Martonvásárnál hajtson vissza az autópályára.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Itt történt a baleset

Végeztek a rendőrök

A baleset során senki nem sérült meg – írták a rendőrök, akik 17 óra 10 perckor befejezték a helyszínelést és feloldották a forgalomkorlátozást. Az autópálya érintett szakasza újból teljes szélességében járható Budapest irányába.

Másik sztrádán is történt baleset

Szalagkorlátnak ütközött egy lakóbusz az M5-ös autópályán, Röszke irányába. Kunszállás térségében, a 103-as km-nél a külső sávot lezárták.

Baleset Sárándon, lezártak egy utat

Összeütközött két személyautó a 47-es főút 17-es kilométerénél, Sáránd és Derecske között. A karambol következtében az egyik autó az árokba borult, amelybe egy ember beszorult. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Városi baleset Budapest felé

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Veszprémben, a Budapest úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez az ütközés még délben történt

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 176-os kilométerénél, Zengővárkony térségében. A helyszínen félpályán halad a forgalom.

Mosolyogni való (bár nem vicce) autós baki Baján

A Dunába csúszott egy autó Baján. Éppen kiapakoltak belőle. A további részleteket ide kattintva találod.

Címlapfotónk illusztráció.