Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt február elején adott életet a hármasikreinek Rúzsa Magdi. Az énekesnő és férjének élete a kis jövevények érkezésével minden bizonnyal – a szó legpozitívabb értemében – fenekestül felfordult, ám úgy tűnik a házaspár sikerrel veszi az akadályokat.

Visszatérés a színpadra

Sőt, Magdi már a színpadra való visszatérését tervezi, olyannyira, hogy nemrégiben már fel is lépett Novák Katalin, frissen megválasztott köztársasági elnök beiktatásán, ahol Máté Péter Most élsz című dalát adta elő, erről portálunk is beszámolt.

Szép az élet

Bár Magdi korábban úgy fogalmazott az hármasikrekkel nagyon szép az élet, mégis minden nagyon más, de hálás azért, hogy a kicsit ennyire aranyosak és egészségek. Azonban Magdi a közösségi oldalára feltöltött videóban korábban azt mondta, kicsit hiányzik neki a nyüzsgés, nos valószínűleg éppen emiatt kaphattak most párjával egy kis kimenőt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kimenő

Az énekesnő friss posztjából ugyanis kiderül, hogy férjével kettecskén léptek le egy kicsit, mint a bejegyzsében írja: “Azt mondták fáradtnak tűnünk..Szóval megpattantunk egy vacsorára. Feldobtuk a papírsárkányunkat”

Kapcsolódó:

„Szép velük az élet” – Rúzsa Magdi boldogan beszélt a hármasikreiről, az egyik bele is szólt a friss videóba

Itt a teljes poszt:

Jól tették

A bejegyzés alatt többen is kommenteltek, a legtöbben azt írták, a páros nagyon jól tettte, hogy kettesben kapcsolódott ki. “Szuper ötlet volt” – írta az egyik kommentelő. “Jó lazulást kívánok! Élvezzétek a romantikus estét!” – fogalmazott egy másik.

Kapcsolódó:

Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei, az énekesnő a Honvédkórházban hozta világra gyermekeit

Nagykoncert a Budapest Parkban

Magdi egyébként hamarosan hivatalosan is visszatér a színpadra, az énekesnő ugyanis július 1-jén a Budapest Parkban ad nagykoncertet, erről a közösségi oldalán is beszámolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a bejegyzés:

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás: Instagram