Hajnalban riasztották a budapesti rendőröket, hogy súlyosan megsebesült egy asszony. Sajnos az 58 éves nő életét már nem lehetett megmenteni, belehalt a sérüléseibe. Az elkövető önmagával is végezni akart.

Ma hajnalban történt a tragédia

Augusztus 14-én reggel fél hatkor kaptak bejelentést a fővárosi rendőrök arról, hogy a 16. kerületben szörnyűség történt. Egy asszonyt megsebesítettek egy éles tárggyal egy Fertály utcai lakásban. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már nem lehetett mit tenni

Egy 58 éves asszonyt ért támadás. A nő életét nem lehetett megmenteni, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Kiderült, hogy ki fordult ellene.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az asszony fia lehetett a gyilkos

A rendőrök az asszony 24 éves fiát gyanúsítják a gyilkossággal. A fiatalember tettét követően el akarta dobni magától az életét. A rendőrök elfogták a férfit.

Zajlik a nyomozás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya nyomozást indított emberölés bűntett miatt. A 24 éves férfit rendőri kísérettel szállították kórházba a mentők. Miután ellátták, sor kerülhet az elszámoltatására is.

Ezek is érdekelhetnek!

A 7. kerületben is volt egy gyilkosság

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy augusztus 10-én nem sokkal éjfélt követően bejelentést kaptak a rendőrök egy elhunyt személyről. Budapest hetedik kerületében, a Klauzál téren találtak egy holttestet. Akkor még felvetődött, hogy baleset történt, ám azóta kiderült, hogy a hajléktalant agyonverték.

Felkutatták az elkövetőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hajtóvadászatot indított az elhunyt férfi gyilkosa után. A zsaruk ugyanis 11 órával a bejelentést követően azonosították a feltételezett elkövetőt. Ezt követően nagyon gyorsan kézre is kerítették.

A Rákóczi téren fogták el a gyilkost

A hajléktalan életét kioltó személyt augusztus 10-én 11:35-kor fogták el a Rákóczi téren. Egy 30 éves férfiről van szó, akit el is számoltattak. Azóta újabb tények láttak napvilágot az eset kapcsán.

Vélhetően egy belharc elfajulásáról van szó

Az áldozat egy kopasz, 50 év körüli férfi volt, akit Zoltánként ismertek a környéken. Egy arra felé dolgozó férfi szerint normális, kedves ember volt, soha nem volt senkivel problémája. Valószínű hajléktalanok közötti belharc történt a Tények számára nyilatkozó személy szerint.

Évekre börtönbe kerülhet az elkövető

Gyilkosságért öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztést lehet kapni Magyarországon. Az ítélet ennél súlyosabb is lehet, ha kiderül, hogy az elkövető a gyilkosságot előre kitervelte, vagy nyereségvágyból, aljas indokból vagy célból, esetleg különös kegyetlenséggel követte el. További súlyosbító körülmények fennállása esetén nem kizárt az életfogytig tartó szabadságvesztés sem. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu