Kisiklott egy vonat a Nyugati pályaudvaron csütörtök reggel. Emiatt jelentősen változik a menetrend, szinte minden vonalon késésekre kell számítani.

Kisiklott vonat

A Nyugati pályaudvaron csütörtök reggel 6:28-kor egy utasokat nem szállító szerelvényvonat egy tengellyel lelépett a sínekről. Emiatt a Nyugati vonatforgalmában korlátozások lesznek – írja a MÁV Facebook oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Menetrendváltozás

A Budapest – Cegléd – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vonalon 20-30 perccel megnő a menetidő.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Monori vonal

A monori helyi személyvonatok és a lajosmizsei vonatok Kőbánya-Kispesttől indulnak és oda is érkeznek.

Cegléd, Szolnok

A ceglédi és szolnoki személyvonatok változatlanul a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda érkeznek.

Nyíregyházi vonal

A nyíregyházi, debreceni InterCity és sebes vonatok kerülő útvonalon Újszász–Szolnok érintésével közlekednek, menetidejük 20-30 perccel is meghosszabbodik.

Szegedi vonal

A szegedi vonatok Ceglédig közlekednek és onnan is indulnak vissza Szegedre. Az utasok a ceglédi és szolnoki elővárosi vonatokkal utazhatnak, Cegléden biztosított az átszállás mindkét irányba.

Székesfehérvári járatok

Az S36 martonvásári, illetve a G43-as székesfehérvári vonatok Kelenföldről indulnak Kőbánya-Kispest helyett és oda is érkeznek.

Esztergomi vonal

Az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföld és Piliscsaba, illletve Angyalföld és Esztergom között közlekednek, onnan csak Angyalföldig jönnek a Nyugati helyett.

A BKV elfogadja a menetjegyeket

A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják az M3-as metrón és az M3-as metrópótlón Újpest-városkapu és a Nyugati pályaudvar között, valamint a 14-es villamoson Angyalföld vasútállomás és a Lehel tér metróállomás között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ez a vonat siklott ki a Nyugati pályaudvaron – Forrás: Facebook/MÁV