Baleset miatt nem járt a 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között, valamint a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között – közölte a BKK Info. Az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekedtek.

Éjjel történt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy szerda éjjel egy autó ütközött villamossal a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Reggelre már újra rendben jártak a villamosok

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az útlezárást feloldották. Helyreállt a 6-os villamos közlekedése szerdán kora reggelre – közölték a BKK Info Facebook-oldalán.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Pótlóbuszok jöttek

Éjjel a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekedtek a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér megálló között, majd ezt követően a villamos egy ideig terelve, Újbuda-központig közlekedett, és nem érintette a Budafoki út/Karinthy Frigyes út, valamit a Móricz Zsigmond körtér megállót.

Itt történt

Hétfőtől ismét változott a Nagykörút forgalma

Visszaállt hétfőtől a forgalomcsillapítási projektben kialakított forgalmi rend Belső-Erzsébetvárosban, mivel befejeződött a Rákóczi út és a Nagykörút kereszteződésében, a Blahán az aluljáró-szigetelési munka, és szombattól ismét bővített sávkapacitással működik a csomópont – írják a Városháza a BudaPestkörnyéke.hu szerkesztőségének küldött közleményében.

Szabad a Blaha

A Blahánál és annak közvetlen környezetében a forgalomkorlátozás feloldása után a Rákóczi úton mindkét irányba három sáv (két forgalmi sáv és egy buszsáv), a Nagykörúton pedig két-két sáv járható.

Blaha Lujza tér felülről

A felújítás alatt álló Blaha Lujza tér 2021. szeptember 18-án. Ettől a naptól ismét bővített forgalmi kapacitással használhatják a fővárosban a Rákóczi út-Nagykörút csomópontot az autóval közlekedők. MTI/Kovács Tamás

Ami miatt nem enyhült a helyzet

Az autósok nem használhatják teljes hosszában a Wesselényi utcát és a Dohány utcát a Kiskörút, valamint a Nagykörút között.

A hétvégén gubanc lesz a HÉV-nél

Karbantartás miatt szeptember 24-étől 26-áig (péntektől vasárnapig) több ütemben változik a H6-os HÉV közlekedése. A részleteket ide kattintva böngészheti át.

Címlapfotó: MTI/Lakatos Péter