Vecsésen Kiss Ádám humorista önálló estje, Szentendrén a Barlangban a Makarenko zenekar kínál remek szórakozást. Péntektől 3 napon át vár varázsaltos kalandokkal a Mikulás a Vál-völgyi kisvasúton. Angyalföldön musical est parádés szereposztással, a Hagyományok házában jótékonysági mézeskalácssütés hangol adventi örömökre. Rákoscsabán a Sisi-rajongókat várják exkluzív könyvbemutató előadással.

Dumaszínház Vecsésen

Kiss Ádám humorista önálló estje Vecsésen, a Bálint Ágnes Kulturális Központban. Meghívott vendég: Elek Péter.

Világvégre

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Stop Makrenko, stop Mikulás Szentendrén

Az idén 10 éves Makarenko zenekar ötvözi a szentendrei underground hagyományokat a köldöknézegetős bölcsészrockkal, a magasművészetet a tömegművészettel, a szezont a fazonnal. Az Advent Szentendrén szervezésében a Barlangban találkozhatunk velük.

Advent Szentendrén

Mikulás a Vál-völgyi kisvasúton

Péntektől vasárnapig találkozhatunk a Mikulással a kisvasúton. A varázslatos kaland az egész család számára igazi élményt kínál. A felcsúti fűtött sátorban ünnepi foglalkozások várnak az aprónépre, a kisvasutazás pedig kihagyhatatlan!

Ünnepváró foglalkozások

Adventi musical est a gospeltől a fantomig Angyalföldön

Az est előadói külön-külön már mindannyian bizonyítottak e műfajban. Itt energiáikat összeadva együtt, egy szerkesztett, különleges előadás keretében láthatjuk őket az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A dalok témája a szerelem, a boldogság, a szenvedés, a születés, a halál, és persze a pénz. Szereplők: CSENGERI ATTILA, BUCH TIBOR, TUNYOGI BERNADETT, XANTUS BARBARA, SZÁSZ KATI, GÖTH PÉTER.

Szerelem, boldogság, és a pénz

Erzsébet királyné és a magyarok Rákoscsabán

Káli-Rozmis Barbara most megjelent páratlan könyvének bemutatója Rákoscsabán, a Csaba házban. Sisi rajongóknak kihagyhatatlan esemény!

Sisi-rajongóknak

Jótékonysági mézeskalácssütés a Hagyományok Házában

Egy varázslatos programot december 3-án este a mézeskalácskészítés szerelmeseinek. A Népi Iparművészeti Múzeum nyitott műhelyében kiállításmegnyitóval egybekötött mézeskalácsos foglalkozásra lehet regisztrálni, a műhelyben készült mézeseket gyermekotthonban élők számára lehet felajánlani. Részletek, regisztráció a Hagyományok Háza oldalán.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/dumaszinhaz