Egy óbudai Facebook-oldalon terjed az a hír, hogy valaki kizuhant egy emeletes házból. A 3. kerületi, Szentendrei útnál található 15 emeletes házból eshetett a mélybe az illető. Hogy pontosan mi történt, még nem tudni. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

A bejegyzés szerint meghalt

Eddig csak a szemtanúk számoltak be arról, hogy Óbudán valaki kiugrott, vagy kiesett a Szentendrei utca 34. szám alatt található 15 emeletős házból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrség már a helyszínen

A beszámolók szerint az illető nem élhette túl a katasztrófát, a szemtanúk szerint az áldozat letakarva fekszik a járdán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem az első eset

Még februárban kizuhant egy 31 éves férfi egy 9. emeleti lakás ablakából az újbudai Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

„Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta tömören a BRFK a Telexet.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél.

A mentősök mindent megpróbáltak

Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Tragédiák egymás után

Jelentősen megszaporodott a hasonló esetek száma a közelmúltban. Néhány napja egy ukrán férfi a 13. kerületben ugrott ki egy hotel második emeletéről. A rendőrség kizárta, hogy idegenkezűség történt volna. Egy családapa az egyik reggel még elkísérte iskolába a tíz év körüli kislányát. Ezt követően írt egy búcsúüzenetet, majd felkapaszkodott a 8. emeleti erkélyük peremére, és leugrott. Esélye sem volt a túlélésre.

Tragédia Siófokon

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, korábban szörnyű tragédia történt Siófokon. Egy 46 éves nő esett ki a 3. emeleti lakásából. A kétgyermekes édesanya éppen ablakot pucolt, amikor megtörtént a szörnyű tragédia.

Viktória 9 métert zuhant

„Negyed 12 múlt, amikor egy hatalmas csattanásra lettem figyelmes ebéd után. Amikor kinéztem a konyhaablakon, láttam, hogy a hölgy arccal lefelé, hason feküdt a betonon és nem mozdult. Először még kettőt jajgatott, aztán elhallgatott. Sosem felejtem el azt a pillanatot, a torkomban dobogott a szívem. Azonnal hívtam a 112-es segélyhívót és elkezdtem kiabálni a szomszédoknak” – idézte fel a Blikknek a drámai pillanatokat Szabó Pálma, a ház egyik lakója.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Google View