Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember rosszullét miatt nemrég kórházba kerül, az állapotáról a lánya egy videóban tájékoztatta a rajongókat, tisztelőket. Azt kérte, aki tud imádkozzon az édesapjáért.

Zajlanak a vizsgálatok

Gyuri bácsi állapota jelenleg kielégítő, nem válságos, de a vizsgálatok még zajlanak, ezért bővebb információt egészségi állapotáról nem tud adni a család – írják a közösségi oldalon, miután szárnyra kapott a hír Gyuri bácsi kórházba kerüléséről.

Remélik mihamarabb meggyógyul

A család köszöni az együttérző jókívánságokat, és az orvosokkal együtt mindent megtesz azért, hogy Gyuri bácsi mihamarabb meggyógyuljon és közöttünk lehessen – zárták a rövid posztot.

Elterjedt a betegség híre

A közösségi médiában már itt-ott emlegették, hogy valami történt a bükki füvesemberrel. A híreszteléseket megelőzendő a család az alábbiakat üzente a cég Facebook oldalán a Gyuri bácsiért aggódóknak:

Imádkozzanak érte!

Gyuri bácsi lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa üzent az aggódó rajongóknak édesapja állapotáról. A videóban elmondta, hogy aki tud imádkozzon vagy küldjön energiát édesapjának.

Zajlanak a vizsgálatok

A vizsgálatok még zajlanak, így bővebb információt egészségi állapotáról egyelőre nem tudtak adni.

Együttérzés

A család köszöni az együttérző szavakat és jókívánságokat, az orvosokkal együtt mindent megtesznek azért, hogy Gyuri bácsi mihamarabb felépüljön.

A füvesember sztorija

Szabó György Miskolcon született 1928. április 15-én. Könyvkereskedői képesítést szerzett, és a könyviparban helyezkedett el. 1988-ban vonult nyugdíjba, idős korában fordult a természetgyógyászat felé. Bükkszentkereszten él, 2010-ben Fitoterapeuta oklevelet szerzett. Évente közel 100 előadást tart a gyógynövényekről, azok különböző betegségek elleni használatáról. Termékei, a Györgyteák nagyon népszerűek, saját üzletet is nyitott Budapesten

Bálint gazda koronavírusos volt

Ahogy azt elsőként itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk koronavírus-fertőzött lehetett a 100 éves korában elhunyt Bálint gazda. A család később megerősítette, valóban koronavírus-fertőzött volt a népszerű kertészmérnök.

Tüdőgyulladást kapott

Piros karanténmatrica figyelmeztet arra Bálint gazda 17. kerületi házán, hogy vigyázni kell. A Purlizer-díjas újságíró a siófoki nyaralójában lett rosszul, bevitték a helyi kórházba, majd néhány nap után egy másik intézménybe szállították át, végül júliusban tüdőgyulladásban halt meg.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Gyuri bácsi a Füvesember – Forrás: Wikipedia