Rendkívüli közleményben tudatta az intézmény, hogy pozitív lett a Vígszínház egyik fiatal művészének a koronavírustesztje. Szeptember 4-ig a meghirdetett előadásokat elhalasztják. Fél éves szünet után indították volna a Pál utcai fiúkkal az évadot, de elmaradt.

A Vígszínház az írta a közösségi oldalán, hogy „Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján, az esti A Pál utcai fiúk című előadás járványügyi okok miatt elmarad.

Továbbá a járványügyi hatóságok döntése alapján a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett előadásainkat is kénytelenek vagyunk elhalasztani. A darab slágerét a cikkünk alján hallgathatod meg.

Minden nézőnktől elnézést kérünk, a munkatársak és a közönség egészsége védelmében kellett meghoznunk ezt a fájdalmas döntést” – írják, majd így folytatják:

„A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltettük. A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR tesztje pozitív lett.

A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el.” – írja a Vígszínház közleményében, hozzátéve, hogy nagyon várták már a kezdést, hiszen fél éves szünet után ma indították volna az évadot.

Kiemelték, a legfontosabb a biztonság, a Vígszínház és a Pesti Színház nagy befogadóképessége miatt nagyobb rajtuk a felelősség is, ennek értelmében dolgozták ki biztonsági protokollunkat.

Az előadások pótlásának időpontját később hozzák nyilvánosságra. A nézők eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, átcserélik azt, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik.

Ezek is érdekesek:

Kiemelt kép: Vígszínház