Megható videót tett közzé a rendőrség a hivatalos oldalán anyák napja alkalmából. A kedves videóban anyákat és gyermeküket szólaltatták meg, akik egyaránt a rendőrségnél dolgoznak.

Videóval jelentkeztek be

Világszerte ma ünneplik az anyák napját, és ebből az alkalomból a rendőrség felrakott egy videót a hivatalos oldalára, amelyben rendvédelmi dolgozók mondták el, mennyire szeretik az állományban dolgozó édesanyjukat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megindító

„Köszönöm, hogy te vagy az anyukám, és hogy tényleg ennyi mindent nyújtottál. Ha százmillió életem lenne, akkor sem kéne más anyuka, csak te. Nagyon hálás vagyok mindenért” – mondta az egyik rendőrként dolgozó Éva a rendőr alezredes édesanyjának.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokan megszólaltak

Az aranyos anyák napi videóban nemcsak Éváék, hanem mások is megszólaltak, és gyerekek, szülők köszönték meg egymásnak, hogy a legtökéletesebb családba születtek.

Verset is küldtek

A videó mellé a rendőrség megosztott még egy Juhász Gyula verset is, ami így szól: „A lelke lelkem! Ő mind nékem adta Mi benne szín, fény. Én áldom miatta És el nem sírt könnyűit dalba sírom És el nem mondott bánatát megírom!”

Mutatjuk a videót

Karácsony Gergely gyásszal emlékezett meg anyák napján

Május első vasárnapján Karácsony Gergely főpolgármester is megemlékezett az édesanyjáról, azonban tette mindezt rendkívüli módon. A politikus ugyanis a Facebook-oldalán tett közzé egy fotót, amin édesanyja szerepel, és mellékelt hozzá egy szívszorító történetet.

Ezt írta

„Gyakran jut eszembe ez a kép, anyák napján mindig. Egyéves lehetek rajta, anyukám körülbelül 30, és én vagyok a negyedik gyereke akit járni tanít. Ekkor még nem tudtuk, hogy nehéz lesz. Hogy édesapám pár évvel később bekövetkező halála után egyedül kell felnevelnie minket. Korán megtanultam: minden véges, csak az anyai szeretet végtelen. Boldog anyák napját minden anyukának! És emlékezzünk meg külön arról a több százezer anyukáról, aki egyedül neveli a gyermekét!” – írta közösségi oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Íme a teljes bejegyzés

Kiemelt kép: Részlet a rendőrség videójából