Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta megszületett Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke. A kislány az Amara nevet kapta, a büszke apuka pedig Instagramon mutatta meg a követőknek a csöppséget.

Megszületett

A rajongók már napok óta lázban égtek annak kapcsán, hogy vajon mikor születik már meg a sztárpár gyermeke, ám most mindenki megnyugodhat, hiszen a kis Amara világ rajött. A szülők hétpecsétes titokként őrizték a kislány születésének pontos dátumát, ám a minap már voltak arra utaló jelek, hogy Amara bizony megszületett.

Elszólta magát a barátnő

Edina körmöse és egyben barátnője például egy Instagram-történetet osztott meg, amiben arról beszél, milyen nagyszerű ajándékkal készült barátnője kislánya számára. A poszt tanúsága szerint pedig a strasszokkal kirakott cumit egy Amara nevű kislánynak szánta. Ebből a rajongók arra következtettek, ez csak Edina kislánya lehet, s nos úgy tűnik nem is tévedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csütörtökön született meg

Mindezek után a Bors számolt be arról, hogy Edina május 11-én, csütörtökön hozta világra G.w.M-vel első közös, egyébként pedig a harmadik gyermekét. A lap információi szerint Edina egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig az anyuka jól van.

Jelen volt az édesapa is

Természetesen a büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még a kislányát is a kezében tarthatta. G.w.M nem sokkal később a közösségi oldalán meg is osztott egy fotót, ahol Amarát tartja a kezében. Ez az első fotó a kislányról, amit a rajongók is láthatnak.

Íme:

Mindent megkap majd

 Ahhoz kétség sem fér, hogy Amara mindent megkap majd szüleitől. Ez abból is látszik, hogy arany babakocsit vettek neki. Kiderült: az aranynak fontos jelentősége van a roma hagyományban, így kicsit megérthetjük a leendő apuka érzéseit is. Az arany a gazdagságot, a szerencsét jelenti.

Különleges plüssmackó

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy többen is kiszúrtak Kulcsár Edina egyik a fotóján egy különleges plüssmackót, amely körülbelül 800 ezer forintot érhet, ugyanis Louis Vuitton a márkája.

Egy 2005-ös darab újraértelmezése

A Louis Vuitton honlapján arról írnak, hogy a maci a Marc Jacobs által a Louis Vuitton 2005-ös tavaszi–nyári show-jára tervezett medve újraértelmezése. Virgil Abloh fedezte fel újra az archívumban, és kisebb méretben frissítette fel a macit – szúrta ki az RTL.

Több mint 800 ezer forintot ér

Ez az imádnivaló gyűjtői darab puha bársonyból készült, amelyet az ikonikus monogrammintával díszítettek, és bőr nyakláncot visel – olvasható az oldalukon a medvére, mely 2200 euró, ami átszámítva nagyjából 828 ezer forint.

Milliókat ér a 2005-ös darab

Kiderült, hogy egy rendkívül eredeti mackóról van szó, a Farfetch oldala az említett 2005-ös, Marc Jacobs által megálmodott maci használt darabjáért csaknem 22 ezer eurót, átszámítva nagyjából 8,2 millió forintot kérnek. Azt egyelőre nem tudni biztosra, hogy Edina az elkészült gyerekszobájukat mutatta-e meg, vagy csak egy inspirációt, mindenesetre felkészülten várták a kicsi érkezését. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és G.w.M – Forrás: TV2