Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta néhány nappal ezelőtt összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk. A pár még a gyerekeiket sem avatta be abba, hogy mire készülnek, de mindennek ellenére nagyon boldogok. Sőt, az újdonsült feleség már a férje nevét is felvette, így ő nem Kulcsár Edina többé.

A nagy nap

Ahogyan arról portálunk is hírt adott Kulcsár Edina és G.w.M múlt szombaton hivatalosan összekötötte az életét – erről pedig az Instagramon tettek közzé egy posztot. Egy szemtanú árulta el, hogy a sztárpár a 9. kerületi polgármesteri hivatalban házasodott össze. Edina gyermekei nem voltak ott, Edina családjából csak az anyukája és a mamája jelent meg. Még az is kiderült, hogy GWM mustársárga öltönyben volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

 „Életem legboldogabb napja

„A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk – árulta el a Blikknek G.w.M.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nagyon szűk körben

„Valóban nagyon szűk körben zajlott le, pár rokon, Edina anyukája, mamája, valamint a két tanú volt rajtunk kívül jelen. Szeretnénk majd megadni a módját és templomban nagy násznép előtt is kimondanánk a boldogító igent, ami után természetesen egy hatalmas bulit csapunk majd. Idén már biztosan nem tartjuk meg a nagy lagzit, de hamarosan sort kerítünk rá” – tette hozzá a rapper.

A hetedik hónapban jár

Kulcsár Edina a várandóssága hetedik hónapjában jár, de így is káprázatosan gyönyörű menyasszony volt.

Nem tudtak róla a gyerekek

A lapinformációk szerint Edina, illetve G.w.M gyermekeinek is meglepetés volt szüleik házasságának híre a ceremónia után. „Úgy tudom, nemcsak nem voltak jelen a gyerekek, de nem is tudtak róla sem Edina, sem pedig Márk részéről” – nyilatkozta a lapnak a család egyik közeli ismerőse.

Kulcsár Edina is megszólalt

Az esküvő után pár nappal Edina is megszólalt a közösségi oldalán, a posztjában pedig a menyasszonyi ruháját is megmutatta. Sőt, mostanra az is kiderült, hogy ő bizony nem Kulcsár Edina többé, ugyanis felvette a férje nevét, vagyis Varga Edinaként szerepel a nyilvános dokumentumokban, szúrta ki a Blikk.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént.

Okos nagytesók lesznek

„Medox és Nina is nagyon várják, sokszor jönnek, megsimogatják a hasam. Sokat beszélünk velük arról, hogy ők lesznek majd az okos nagytesók, jó példát kell majd mutatniuk a húguknak” – nyilatkozta korábban a Borsnak Edina, aki nagyon határozott elképzelés szerint neveli a gyermekeit, és biztos benne, hogy boldog mozaikcsalád lesznek.

„Sokat simogatom”

„Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk” – fűzte hozzá az egykori szépségkirálynő.

Eljegyzés egy luxusszállodában

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt decemberben a pár eljegyzéséről. Az újdonsült menyasszony az Instagramon a gyűrűjét is megmutatta. Ezekből vált nyilvánvalóvá, hogy a lánykérés a tarcali Andrássy Kúria & Spa szállodában történt.

Pozitív visszajelzések

Első közös interjújukat novemberben adták, amiről mi is beszámoltunk. Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát sok negatív vélemény övezte az elmúlt hónapokban, a TV2 Párharc című műsorában azonban végre meg tudták mutatni, hogy valójában milyen harmonikus és kiegyensúlyozott az életük. A pár csak pozitív visszajelzéseket kapott szerepléséről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina, G.w.M – Forrás: RTL Klub