Többen is nehéz helyzetbe kerülhetnek a magyar sztárvilágban! Az ismert drogos énekesnő miatt ugyanis további személyek, köztük dílerek nevei is felvetődtek, akiket a rendőrség már ki is hallgatott gyanúsítottként. A hatóságok az információk segítségével végre felgöngyölíthetik a honi sztárvilág droghálózatát.

Gyanúsítottként hallgatták ki

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg hétfőn, hogy gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a híres énekesnőt, akire tavaly ősszel talált rá önkívületlen állapotban a főbérlője. A kereskedelmi televíziók sztárja kábítószert és alkoholt is fogyasztott, ezután ereit több helyen is felvágta. További négy személy ellen is vizsgálat folyik, feltehetően a fiatal nő tőlük szerezte be a kábítószert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Mentők vitték kórházba

Mint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, egy népszerű énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Főbérlője mentette meg az életét 

Az egykori tehetségkutató versenyzőjének óriási szerencséje volt. Ugyanis főbérlője, miután nem tudta elérni telefonon, a helyszínre ment. Ő hívta a mentőket, ugyanis a fiatal nő szervezetében alkoholt, erős nyugtatót és kokaint is találtak.

A földön feküdt

A mentősöket a földön fekvő, sérült kezű énekesnő látványa fogadta, a sérüléseit a helyszínen nyomókötéssel ellátták, majd szirénázva a legközelebbi kórházba vitték. Ha nem érkezik időben a segítség, könnyen tragédia lehetett volna a görbe estéből. 

Büntetlenséget ígérhetnek

Egy ilyen eljárás során a nagyon hasznos, a nyomozást segítő információkért cserébe a fiatal énekesnek akár teljes büntetlenséget is ígérhetnek a hatóságok. Így csupán elterelésen kell részt vennie, és ahogy egykor Stohl Andrásnak prevenciós előadásokat tartania. 

A hálózat felgöngyölítése a cél

Ilyen ügyekben ugyanis sosem a lefülelt fogyasztó a cél, hanem az a hálózat, ahonnan beszerezte a tiltott szereket. Összességében még hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki feldobja a beszerzőit, hiszen sok kellemetlenséget tud okozni, ha kiadja őket, írta meg a Blikk.

Elkaphatják a droghálózatot

Ebben az esetben a rendőrség akár egy olyan droghálózatot tud elkapni, amelynek a tagjai évek óta a sztárvilágnak terítik az árut. Az egyik közismert zenész ugyanis lapunknak elárulta, a szakmabeliek elég gyakran nyúlnak tiltott szerek után.

Megvan a kísértés

„Sajnos, már egyre szűkebb azon ismert emberek köre, akik nem élnek a kábítószerrel. A kísértés viszont számukra is megvan, hiszen rendkívül könnyen hozzá tudnak jutni. Nagyjából három-négy olyan kör van, amelynek a tagjai drogot terítenek sztároknak, őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is hamar és könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Akkor viszont nagy gond van, ha ebben a hálózatban bárki is lebukik, mert az könnyen magával ránthat mindenki mást is – hangsúlyozta az informátor a lapnak.

Mások is bajban

Árpa Attila színész évekig járt bíróságra, mert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították. A divattervező Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül előzetesben az óta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu