Meghalt egy ember, akit elgázolt a HÉV Csillaghegy és Békásmegyer állomás között szerda este. Kutyája ránthatta a szerelvény elé.

Itt történt

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a baleset a Szentendrei út és a Szent István utca találkozásánál történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide

A kutyával történt valami

Az MTI azt írja, hogy a baleset kutyasétáltatás közben történt, az áldozatot a kutyája rántotta a szerelvény elé.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

További kép a helyszínről

Így történhetett

A BudaPestkörnyéke.hu úgy tudja, hogy egy idős úr az áldozat. Begyalogolt a kutyájával a Kert sor felől a labirintusos átjáróba, majd egészen a befelé vezető sínpárig ment és ott akarták megvárni, amíg a Békásmegyer felé haladó szerelvény elmegy.

És a másik oldalról is

Sípolt a HÉV

A HÉV vezetője sípolt, mivel ott nem tartózkodhat gyalogos, ha épp áthalad egy vonat. A síp éles hangjától ijedt meg a kutya és elrántotta a gazdáját, ekkor elütötte a HÉV és 10-20 méteren keresztül magával sodorta. A kutyát is elütötte, az eb az állatorvosnál pusztult el.

Kedden vonat gázolt el egy embert

Elgázolt egy embert egy személyvonat Sülysápon a Szőlősnyaraló megállóhely közelében. Az elgázolt embert a nagykátai hivatásos tűzoltók emelték ki a szerelvény alól, majd átadták a mentőknek.

Mendei gázolás

Halálra gázoltak egy 68 éves férfit a Pest megyei Mendén. A helybéli férfit eddig tisztázatlan okból ütötte el egy személyautó, az életét a mentősök már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt.

Hatalmas baleset az M0-on

Négy autó ütközött az M0-s autóúton Ecsernél, a baleset miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópálya felé – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Még egy baleset

A baleset a 46-os kilométernél történt, a helyszíni szemle idejére a rendőrség lezárta a belső sávot. Az Útinform tájékoztatása szerint az M0-s keleti szektorán az M4-es csomópont közelében is történt egy baleset. A két karambol miatt az M3-as autópálya felől az M5-ös felé már a péceli csomóponttól legalább 4-5 kilométeres a torlódás volt kora este.

Ez tényleg egy fekete este

Négy autó ütközött a 3-as főúton Kerepesnél, a helyszíni szemle idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az útszakaszt. A baleset a 3-as főút 24-es kilométerénél történt. Az első információk szerint az ütközésben ketten sérültek meg.

Fotó: BPK/GK