Kommandósok lepték el néhány nappal ezelőtt a Váradi Roma Café egyik alapitó énekesének, Váradi Róbertnek a 7. kerületi otthonát.

Jött a TEK

A Blikk úgy tudja, hogy a TEK-esek felszólítására a zenész nyitott ajtót, rövidesen pedig kiderült, hogy a 17 éves fiát, Robit keresik. A lap azt írja, hogy súlyos büncselekményekkel gyanúsítják a kamasz fiút, a rendőrség szerint ugyanis a fiú egy prostituáltat rávett arra, hogy költözzön hozzá, a 24 éves nő pedig állítólag eleget is tett ennek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bruálisan megverte a nőt

A rendőrség adatai szerint ezt követően a fiatal fiú többször brutálisan megverte a 24 éves nőt, a telefonját összetörte, a pénzét pedig az utolsó forintig elvette. Robi még azt is megtiltotta a halálra rémült nőnek, hogy a rokonaival, ismerőseivel tartsa a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megijedtek a lakók

A rendőrök a házkutats során a lakásban fegyvereket is találtak, amiket úgy tudni engedéllyel tartottak. Az egyik lakó az eset után így nyilatkozott: “Borzalmasan megijedtem, amikor a házban egyezer csak kommandósok tűntek fel. Élőben soha nem láttam őket, csak a tévében. Aztán kiderült, kihez jöttek, amin én őszintén meglepődtem. Sokan lakunk itt, vannak kellemetlen szomszédok, de velük pont soha semmi baj nem volt. Halkan, nyugisan éltek.”

Félnek

Egy másik, idősebb bácsi pedig azt mondta, nagyon rosszul viseli, hogy ilyen bűncselekményekkel gyanúsított emberrel kell egy liftben utaznia. “Bevallom, félek. Mi a garancia arra, hogy minket nem bánt?

Az apa állítja: ártatlan

A Blikknek megszólalt idősebb Váradi Róbert is, aki állítja: a fia teljesen ártatlan. “Egész éjjel zenéltem, most nagyon álmos vagyok. Amikor a gyerek ügye lezárult, majd nyilatkozom bővebben is” 

FRISS!

Valóra vált minden szülő rémálma: az osztálykiránduláson felejtették a diákokat, a tanárnak fel sem tűnt, hogy nincs meg mindenki

Videón az elfogás:

Szabadlábon védekezhet

A 17 éves fiú jelenleg szabadlábon védekezik, Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: “Az életkora, a személyi körülményei és a büntetlen előélete miatt a legszigorúbb kényszerintézkedés nem volt indokolt ” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet