Már az óvodában is kisrepülővel játszottál? Később azzal hoztad a frászt mindenkire, hogy a szobádat is az ablakon keresztül hagytad el? Azóta eltelt jó pár év, és a mindennapokat egy irodában vagy üzemben töltöd napi nyolc órában, pedig még mindig úgy függsz az adrenalintól, mint más a kávétól?

Extrém élmények a köbön

Ne hagyd letörni a szárnyaidat! Tedd próbára magad Boeing 747-es pilótaként, aztán kérd meg a szerelmed kezét egy helikopteren, és ha nemet mond, még mindig megvigasztalhatod magadat egy másik helikopterből való mélybe zuhanással – természetesen kötéllel! Az Élményrepülés.hu, a repülési élmények specialistája jóvoltából bármilyen meredek helyzetet bevállalhatsz, amiről valaha fantáziáltál.

Kapitány, kapitány…

Elképzelted már, hogy milyen érzés lehet egy óriási utasszállító repülőgép pilótájának lenni? Egy Boeing-747-est vezetni? Bizonyára roppant felelősségteljes, komoly és nagyon menő. Mi lenne, ha az első kettőt kihúznánk és csak a menőség maradna? Pontosan ez vár rád a szimulátoros repülőprogramoknál. Menőség és szórakozás, ugyanakkor remek tapasztalatszerzés is egyben. Különleges repülési helyzetekben teheted próbára magad, és megtudhatod, hogy milyen pilóta is lennél.

Egy speciális szimulációs repülési fajtájánál 45 perces oktatói iránymutatást követően egészen 105 percig élvezheted az irányítást, és (majdnem) ugyanúgy főhet a fejed az Ég Királynőjének meghibásodásaitól és problémáitól, akár a való világban a pilótáknak. 

Mi az a Helibungee?

Még csak nem is sejted? Elég féktelen egy mutatvány, annyit leszögezhetünk. A bungee jumpingból kinőtt ördögi kistestvér kipróbálása után már tényleg semmitől nem fogsz kétségbe esni. 

Az Európában egyedüliként csak hazánkban kivitelezhető ugrás helikopterből történik. 600 m-es magasságból vetődhetsz ki egy 110 m-es kötélen – ezzel fityiszt mutatva a bungee jumping művelőinek, akik csak álmodozhatnak ilyen magasságról. 

Az igazi kapcsolatok az égben köttetnek?

A barátnőd is olyan vagány, mint te? Vagy ezt csak állítja magáról? Ezt bebizonyíthatja, illetve az is kiderülhet, hogy ő lesz-e az a bizonyos személy, akivel belevághattok az élet legvakmerőbb kalandjába, a házasságba is. Bizony, már az sem lehetetlen, hogy a lánykérés a Földtől teljesen elrugaszkodva, egy helikopter fedélzetén történjen meg. 

Mindez sétarepülés közben, gyönyörű panorámával körbeölelve. Ha amúgy bátor vagy, csak a lánykéréshez egy kicsit félénk és szégyenlős, még ezt is megoldják helyetted. Ugye te sem tudnád kreatívabban megkérni életed szerelmét, mint egy ponyvára kiírt hatalmas felirattal, ami egy helikopteren lebegve tárul a szeme elé? 

Általánosságban megállapítható, hogy az álmokat feladni badarság, hisz bármikor, bármilyen életkorban valóra válthatók. Sőt, abszolút ki is maxolhatók, hisz olyan lehetőségeket találhatunk, amik még a legvadabb elképzeléseinket is felülmúlják. Mi mást lehetne mondani? Kalandra fel!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: elmenyrepules.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.