Kidobták egy furgonból azt a férfit, akit péntek este holtan találtak a Ferenc körúton. Állítólag egy 30 év körüli menekültről van szó.

Mi történhetett pontosan?

A történteknek több szemtanúja is volt. Köztük egy kisgyerekes anyuka. Mások szerint többen is kiugrottak a furgonból, egyiküket a mentők látták el a helyszínen – számolt be az RTL Híradó.

A rendőrök szerint nincs szó gyilkosságról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz, idegenkezűségnek nem látják nyomát.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tegnap este

Korábban a rendőrség a honlapján az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott: Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés 2022. augusztus 26-án kora este a Ferenc körútról, Budapest IX. kerületében.

Jöttek a mentők is

A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani 19 óra 24 perckor.

Kidobták

Későb az RTL Híradója részleteket is közölt. Eszerint az eszméletlen férfit kidobták egy furgonból. A szerencsétlen férfit több társával együtt utazott egy kilencszemélyes kisbuszban.

30-an egy járműben

Az egyik közeli üzlet munkatársa azt mesélte, hogy ismerőse kislányaival végignézte, ahogy több ember kiszállt a furgonból és a férfit csak úgy kirakták az út szélére. Úgy tudják, a furgonban csaknem harmincan voltak összezsúfolódva, indiaiak és pakisztániak.

Többen kiszálltak 

Miután az eszméletlen férfit kilökték, továbbmentek, aztán újra megálltak és a többiek is kiszálltak. Közülük került egy férfi kórházba, társai szétszéledtek a városban.

Parkolási balhé

Legutóbb akkor írtunk a 9. kerületről, amikor egy autós megütött egy parkolóőrt. Azt történt a Telex szerint, hogy a parkolóőr éppen pótdíjazott egy személyautót a Haller utcánál, a Kebab büfé közelében amikor megjött a kocsi tulajdonosa és abból lett a balhé, hogy az ellenőr nem tudta törölni a büntetést pedig a sofőr vett egy új jegyet.

Cimlapfotó: rtl.hu.