A közeli ismerősei meséltek a 72 éves sportember állapotáról, akit jelenleg mélyaltatásban tartanak.

Tegnap vitték kórházba

Mint azt megírtuk, szerdán légzéselégtelenséggel vitte a mentő kórházba a 272-szeres válogatott vízilabdázót. Csapó Gábort a Honvéd Kórház intenzív osztályán kezelik. Jelenleg mélyaltatásban van lélegeztetőgépen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez vár rá most

Amíg nem tudják meg, hogy mi az egészségügyi panaszának a valódi oka, addig lélegeztetőgépen tartják az orvosai, tudta meg a Bors. Egy név nélkül nyilatkozó hölgy úgy tudja, hogy problémát okoz Dudi súlyfeleslege. A szívével viszont nincs probléma, tette hozzá az informátor.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek is érdekelhetnek!

Fiatalkori szerelme drukkol neki

Zalatnay Sarolta, Csapó Gábor fiatalkori szerelme azt mondta, ezt a meccset muszáj megnyernie a sportembernek. Hét éven át alkottak egy párt. Régóta nem beszélnek már sűrűn, de Cini nagyon szurkol a legendás pólósnak.

“Most is dolgozik benne az élni akarás”

Cini a lap számára elmondta, hogy Dudi bivalyerős, és biztos abban, hogy “most is dolgozik benne az élni akarás”. Azt üzente egykori párjának, hogy “Dudi, tessék visszajönni, mert még hallani akarom azt a megnyugtató, dörmögő mély hangodat”.

Nem először van kórházban Csapó Gábor

A kiváló vízilabda játékos sajnos sokadjára van kórházban az elmúlt időszakban. A korábbi években kétszer műtötték a szívét. Ennek ellenére aktív életet élt, hetente tartott utánpótlás edzéseket.

Külföldön és itthon is volt edző

Edzői pályafutása elején Palermóban volt tréner 1988 és 1992 között. Ezt követően a Vasas, az UTE és az FTC csapatait is edzette.

Játékosként elképesztően sikeres volt

Az 1976-os montreali olimpián arany, az 1980-as moszkvai olimpián bronzérmet szerzett a nemzeti csapattal. Ezen felül volt világbajnok, három alkalommal világbajnoki ezüstérmes, kétszer nyert Európa bajnokságot, de van két Eb-ezüstérme is. Ezen felül Világkupát, BEK-et is nyert, kilencszer nyert magyar bajnokságot és kétszer az MNK-t is megnyerte. A válogatottban 272-ször szerepelt.

Filmben is szerepelt

Az 1979-es Ki beszél itt szerelemről című filmben is szerepelt, főszerepet alakított. A Bacsó Péter által rendezett magyar vígjáték mellett más hasonló alkotásban nem játszott. Televíziós szakértőként azonban gyakran láthatták a televíziónézők.

Jogi egyetemet végzett

Nem csak a sportban volt jeles. 1977-ben állam- és jogtudományi doktori oklevelet szerzett. 1994-ben Faragó Tamással közösen vízilabda-iskolát nyitottak a fővárosban, majd egy informatikai részvénytársaságnál jogászként is dolgozott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csapó Gábor – Forrás: TV2