Tóth Gabi megfázás miatt lemondta a mai fellépését. Az énekesnő a Városligetben, a mentőnapon lépett volna fel. A szervezet közösségi oldalán jelentette be a hírt.

Beteg lett

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán szombat délelőtt, a fellépés napján jelentette be Tóth Gabi, hogy nem tud énekelni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megfázott

Azt mondta, amúgy tényleg elég csúnya állaptban van a videó alapján, hogy „sziasztok, annak ellenére, hogy nagyon készültünk, sajnos nem tudok résztvenni a városligeti mentőnapon, ugyanis nagyon megfáztam, a hangszálaim sem úgy viselkednek, ahogy kellene.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rekedt

A videón Tóth Gabi rekedten beszél, és krákog is egy kicsit, tényleg betegnek látszott. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de lélekben veletek leszek” – mondta.

Férjét ajánlja

Hozzátette, hogy a férje és Vastag Csaba is kint lesznek a Városligetben, és mindenkit arra buzdít, hogy menjenek el, mert újraélesztést is lehet tanulni, ami fontos.

A bejelentkezés

Lélekben

„Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de lélekben veletek leszek” – mondta.

Helyette egy videó

Ma tartják az elhalasztott tűzijátékot

Minden jel szerint jó idő lesz, ezért magtartják ma este 21 órától a budapesti tűzijátékot. Erről részletesen, olvasói videóval, a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, hasznos tanácsokat adva azoknak, akik elmennek a látványosságra.

Címlapfotó: korábbi felvétel.