Lezárták az M7-es egyik szakaszát, az M0-son megy a szokásos araszolás. Szinte lehetetlen közlekedni az agglomerációban.

Araszolnak a járművek az M0-s autóút déli szakaszán az M1-es autópálya felé. Az M5-ös autópálya és Hárosi-Duna híd között szakaszos torlódásra számítsanak, az M5-ös és az M1-es autópálya között így közel 1 óra az átjutási idő.

Az M1-es autópálya Tatabánya és Budapest közötti szakaszán augusztustól jövő év végéig összesen 71 pályakilométernyi szakasz újul meg, mindkét irányt érintve.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A kivitelezők a munkálatok első ütemében a 19-es és 31-es kilométerszelvények kezdték el a marási munkákat. Ezen munkafázishoz kapcsolódóan az autópálya főváros felé vezető oldalán, a 26-os kilométernél található Zsámbék-Herceghalom csomópont felhajtóágát is lezárják, így a csomópont Budapest felé vezető oldalát teljes egészében lezárják.

Az M1-es autópályána 42-es km-nél, már a terelt szakaszon, ahol szembejövő forgalomban lehet haladni, egy műszaki hibás kisteherautó vesztegel a Hegyeshalom felé tartó sávban. Csak nehezen lehet kikerülni, ezért érdemes már a terelés kezdetén a saját oldalukon maradni.

Szintén a terelésben, de az ellenkező oldalon, a főváros felé a 48-as km-nél egy műszaki hibás jármű okoz útszűkületet, a 47-es km-nél pedig egy defektes személyautó foglalja a külső sávot.

Hat jármű ütközött az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében. Az érintett útszakaszon a Balaton irányában teljes útzár van. A mentők a helyszínen vannak, nemrég egy mentőhelikopter is leszállt a baleset közvetlen közelében.  Úgy tudjuk, a Veszprém felé haladó katonai konvoj szenvedett balesetet.

 

Kiemelt kép: illusztráció