A Lázár Lovasparkban A Boldogság Szövetsége, a Kincsem Parkban Szent László, a lovagkirály kerül színre. Kultúrházak kínálnak 3 napon át izgalmas programokat, ma lesz előadás Budapesten kínai szupervárosokról. A Király utcába érzékenyítő tánc, a Rumbach zsinagógában a Judafest vár. Bárány Napok és a 30 éves Rozmaring Kertvendéglő kínál ínyencségeket, a fotózás szerelmeseit péntektől a World Press Photo.

A Boldogság Szövetsége a Domonyvölgyben, Szent László a lovagkirály a Kincsem Parkban

A Lázár Lovaspark ad otthon 3 napon át A Boldogság Szövetsége című családimese-musical előadásainak. Főszerepben: Koós Réka, Egyházi Géza, Csonka András, Bordán Irén, Koltai Róbert. Szent László, a lovagkirály legendája már életében megszületett, az évszázadok során megőrződött, a Nemzeti Lovas Színház előadásában pedig ismét életre kel pénteken és szombaton a Kincsem Parkban.

Szent László, a lovagkirály

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Szuperváros, okosváros Ázsiában

A Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoport idén is csatlakozik a Kutatók éjszakája rendezvénysorozatához. Kutatócsoportunk belső és külső munkatársai ezúttal ázsiai szupervárosokba invitálják az érdeklődőket. Kínai csodavárosok a PPKE BTK Sophianumban a Mikszáth Kálmán téren.

A Kutatók éjszakáján

Körbevezetés a megújult Rumbach Zsinagógában

Kapcsolódó programként szeptember 24-én este Kóser Judafest címmel körbevezetést és szombatfogadást tartanak a Rumbach Zsinagógában Deutch Péter rabbi vezetésével.

Érzékenyítő program a Király utcában

Élj otthonosan! Érzékenyítő program a testtudat, a kinesztetikus intelligencia, a reziliens működés és a proprioceptív érzékelés fontosságáról Grecsó Zoltánnal a K11-ben. A kurzusom központi témája a testtudat. A tudat, hogy van, a tudat, hogy engedelmessé tehető tánccal.

Kultúrházak éjjel-nappal érdekes programok tengerével

Szeptember 24–26-án a 15. Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat kerül újra megrendezésre, amikor ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várja majd az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal. Kihagyhatatlan!

Barihús, juhhús, bárány napok

Bárány napok és 30 éves Rozmaring házibuli

Bárány napok az erre vállalkozó éttermekben a hétvégén! Keressék a programhoz csatlakozó vendéglátóhelyeken ezt a ritkán választott fogást a Bárány Napok keretében! Fergeteges házibuli a 30 éves Rozmaring Kertvendéglőben! Bodri borkóstoló, grill party, Dolly és Palcsó Tamás, ingyenes hajókázás cigányzenével.

World Press Photo 2020 a Nemzeti Múzeumban

Igaz történetek, hiteles képek az elmúlt évről: ma nyílik a World Press Photo 2020 kiállítás remek programokkal tarkítva a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Auditoriumhungaricum