A Duna Korzón a Magyarország 365 pályázat nyertes képeit láthatjuk, este is megér egy kellemes sétát. A RAM Színházban Nyáry Károly karácsonyi koncertjét hallhatjuk a Marczibányi téri Művelődési Házban a Kaláka felnőtt koncerttel várja rajongóit. A 6SZÍN az Anyám az őrületbe kerget humoros estet tűzi műsorra.

Magyarország 365 fotókiállítás a Duna korzón

Magyarország 365 fotópályázat 2021-es díjazott képeit tekinthetjük meg január 18-ig a Duna Korzón. Idén 37 ezer kép érkezett a pályázatra amatőr és hivatásos fotográfusoktól három kategóriában. A tárlat képeknek nagy része kivilágítottan került kiállításra, így alkonyat után is élvezhetők.

Január 18-ig látható

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Budapesti Karácsonyi Koncert – a RaM Színház ban

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 15. alkalommal kerül megrendezésre. A különleges jubileumi koncertet 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ezúttal a megújult RaM Színházban láthatja a közönség.

NYÁRI KÁROLY koncertje

Kaláka karácsonyi Koncert a Marczibányi téren

Akusztikus koncert felnőtteknek: KARÁCSONYI KALÁKA a Marczibányi téri Művelődési Központban. A hagyományos karácsonyi Kaláka koncertet reménységünk szerint 2021-ben nem online rendezzük meg (mint tavaly).  Ahogy több évtizede, most is versek és karácsonyi dalok szerepelnek a műsoron. Az est vendége Szabó T. Anna, így biztos elhangzik Az ég zsoltára c. versére írott Kaláka dal is. Vendég: SZABÓ T. ANNA

Az ég zsoltára is felhangzik

Anyám az őrületbe kerget – Liliom Produkció

Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját. A stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével. A darabnak a 6SZÍN ad otthont.

Tallós Rita és Barbinek Paula

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kormanyzat