Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy még sokáig alkothat a színészlegenda. Egy biztos: nem unatkozik, egyszerre rendez és játszik.

Belevetette magát a munkába

Bodrogi Gyulát a családja és a színházi közeg tartja jó formában. Nem panaszkodik, még annak ellenére sem, hogy ebben az évben több alkalommal került kórházba, megesett, hogy súlyos állapotban volt. Az elmúlt hónapokban már teljes erőbedobással dolgozik – derül ki a Story! magazinból.

Kiváló egészségnek örvend

„A beszámolót a Bors szemlézte. „Az én koromban már csak totyog az ember, a színház falain belül, a reflektorfényben viszont valósággal repked. Mindmáig autóval járok a próbákra és az előadásokra egyaránt, hiszen az egészségi állapotom kiváló” – fogalmazott a nemzet színésze.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A lényeg, hogy tudja követni a közönség

„Ez a fajta önállóság, illetve a családom és a színházi közeg jó formában tart, nincs okom panaszra” – jelentette ki, egyúttal elárvulva azt is, hogy színészként vagy rendezőként szeret inkább alkotni. „Egészen őszinte leszek: én játszani szeretek. A rendezés is közel áll a szívemhez, ám az teljesen más terület. Bár ha rendezek, mindig az a célom, hogy a szereplők a lehető legjobbat hozzák ki magukból és jól játszanak. Nekem az a lényeg, hogy a közönség tudja követni és szeretni őket” – fűzte hozzá a színészlegenda.

Tavaly nyáron is volt kórházban

Mint arról korábban beszámoltunk, nem olyan régen súlyos gondok akadtak Bodrogi Gyula egészségével. Tavaly augusztusban egy próba közben leesett a dobogóról a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész. A baleset következtében több bordája is elrepedt.

Májusban ismét probléma támadt az egészségével

Három hónappal a balesetét követően otthon lett rosszul. Kórházba vitték, a kivizsgálás után pedig kiderült, azonnali műtétre van szükség a sérve miatt. Tavasz végén újabb megpróbáltatások vártak Bodrogi Gyulára. Bevizesedett a tüdeje, amivel az intenzív osztályon kezelték.

A szakszerű orvosi ellátás életmentőnek bizonyult

Miután gyorsan szakszerű orvosi ellátást kapott a színész, elkerülhetővé vált a tragédia. A nyár során a felépülésére koncentrált. Egészségi állapota javulásával vissza akart térni a színpadra. A Caligula helytartója című darabban tért vissza a közönség elé, most pedig az Egri Csillagokban játszik.

Majdnem meghaltam

„Majdnem meghaltam, de Merkely professzor úr visszahozott” – mondta viccelődve Bodrogi Gyula. A 88 éves színész nem tervezi, hogy felhagy a színészettel. Elmondása szerint őt a színpad, a színház élteti, így amíg csak teheti, játszani fog.

Nem akar visszavonulni

Bodrogi Gyula elmondása szerint mindig van teendője, és jelenleg elfoglalt embernek érzi magát. Jó érzéssel tölti el az, hogy számítanak a munkájára. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása a Facebook.)