Újpalotán már-már szokásos baleset egy villamos és egy gépjármű konfliktusa. Egy férfi szabálytalanul próbált meg visszafordulni, amikor észrevette, hogy rossz irányban halad. Azonban egyenesen az érkező villamos elé hajtott úgy, hogy a hátsó ülésen a gyermeke ült.

A napokban, Újpalotán történt baleset

A Borsonline.hu írta meg, hogy döbbenetes baleset történt a minap Újpalotán: egy Ford sofőrje ugyanis egyenesen a közeledő 69-es villamos elé hajtott a Fő téren. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zöld jelzésre, de szabálytalanul akart megfordulni

A környékbeliek elmondása szerint a férfi egy lámpás kereszteződésnél várakozott, ahol zöld jelzést kapott ugyan, de szabálytalan irányban próbált megfordulni, így egyenesen az érkező villamos elé került. A szemtanúk szerint az autó hátsó részét kapta el a szerelvény.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A kocsi hátsó része sérült meg, ahol a gyerek ült

A kocsi hátulja volt megzúzva, mikor mi láttuk, már megállt mellette két autós is segíteni, meg egy zavarelhárító, villogós kocsi is kiszáguldott – mesélte egy helybeli lakos.

Személyi sérülés szerencsére nem történt

Elmondták, hogy úgy tudni, sem a villamoson, sem pedig a kocsiban nem sérült meg senki, annak ellenére sem, hogy egy gyerek ült a Fordban, méghozzá pontosan ott, ahol a villamos nekiütközött.

A villamos ott kapta el a kocsit, ahol a gyerek ült

A kicsi hátul ült, de a villamos pont nem azon a részen kapta el a kocsit, ahol a gyerek volt, valószínűleg a kicsi éppen a másik oldalon ült.

Sok szemtanú volt

„Vannak gyerekeim, így még belegondolni is szörnyű, hogy micsoda tragédia történhetett volna. Bárki lehet figyelmetlen, de egy gyerekkel tízszer olyan megfontoltan közlekedünk! Remélem, az a férfi tanult a történtekből és értékeli, micsoda szerencséjük volt. A gyerekének így is hatalmas trauma lehet ez az egész” – mondta az egyik helyi lakos.

Sokszor van itt baleset

Itt mindig történik valami, nem telik el negyedév sem úgy, hogy ne lenne valamilyen baleset. Itt egyébként nem szabad balra kanyarodni, ez a kocsi pedig balra ment, látszik is abból, ahogyan a villamos elé hajtott

Nem az első eset, hogy egy kocsi a villamospályán köt ki

Nem is olyan régen a Bánkút utcánál egymás után két autós is a sínekre hajtott, ezen a hétvégén pedig a Vásárcsarnoknál történt hasonló eset.

Nem kis felfordulás

Az Újpalotai csevegő oldal írt arról, hogy egy személygépkocsi elhagyta az utat, majd felszaladt a villamossínre, nem kis felfordulást okozva az arra járók és az ott élők számára.

Túl közel hajtott hozzájuk egy Suzuki

A balesetet szenvedő autó utasa ugyancsak a közösségi oldalon osztotta meg gondolatait az esettel kapcsolatban. Azt írta: túl közel hajtott egy Suzuki hozzájuk, és csak azt látta, hogy az autó pár centi távolságra van mellettük.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Illusztráció/budapestkornyeke.hu