Egyre nagyobb a botrány Majka és Molnár Tamás szókimondó dala körül. A videóklipet pár nap alatt több millióan látták, a magyar rapper pedig most közösségi oldalán osztotta ki azokat, akik beleálltak a rendszerkritikus szerzemény miatt.

Milliók látták

Már lassan 3 millió megtekintésnél jár a rendszerkritikus dal, amelynek megjelenéséről a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt. A két előadó szokatlanul keményen fogalmazta meg véleményét a magyar politikai elitről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Betelt a pohár

Az erős mondatokban gazdag dal sokaknál kiverte a biztosítékot, de nemcsak a rendszerkritikus dalszöveget támadták, hanem Majka személyét is. A népszerű előadónál betelt a pohár: a közösségi oldalán hosszasan taglalta álláspontját az őt érő kritikákkal kapcsolatban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elképesztő…

„Én a NER kegyeltje… Elképesztő, mennyi mindenkit ‘nem’ érdekel ez a nóta, és mégis mennyi mindenki érzi azt, hogy beszéljen róla, ezzel meglovagolva azt a sikert és népszerűséget, amit nekünk pár nap alatt sikerült elérni” – írta Majka.

Megérti a frusztrált politikusokat

„Meg is értem a frusztráltságot” – jelenti ki Facebook-oldalán a rapper. Majd kitér a konkrét, az elmúlt napok alatt hangoztatott támadásokra. Felhánytorgatja, hogy videóüzenetben Jakab Péter országgyűlési képviselő arra kérte, válogassa meg a barátait. Majd Vona Gábort említi, aki egyértelműen a NER-rendszer szimbólumának nevezte a rappert. Amihez Majka csak ennyit fűzött hozzá: „Hát erre már köpni-nyelni nem tudok. Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék.”

17 éve dolgozik a csatornánál

Majka kitért arra is, hogy sokan azért támadják, mert a TV2-nél dolgozik, így mit sem ér, ha kritikát fogalmaz meg a politikai elittel szemben. „Egy útépítőnek el kéne dobnia a lapátot, egy hotel szakácsának a fakanalat, a kaszinó dealerének a zsetonokat, ha nem ért egyet a főnöke valamelyik döntésével? Nagyon szép ideológiának tűnik ez, de kérem szépen, a gyakorlatban ezt vajon hogy lehetne megvalósítani?” – kérdezi a posztjában a rapper, majd hozzáteszi: már 17 éve dolgozik a csatornánál.

Küszöböt vacsorázna

„Ha nem mennék el azokra a fellépésekre, ahol valamelyik politikai párttal közvetett vagy közvetlen kapcsolatban lévő cég a szervező, megrendelő, akkor hova mennék? Otthon ülnék és a gyerekeknek magyaráznám, milyen f*sza csávó az apjuk, miközben éppen küszöböt vacsorázunk. A magyar ember akkor nem azt mondaná, hogy NER-kegyelt vagyok, hanem hogy hülye!! Melyik a jó megoldás? Én mindenképpen rosszul járok” – fejtegeti az előadó.

Kiépített autonómia

Majka szerint sokaknak az fáj a leginkább, hogy ő képes a mai Magyarországon egy olyan autonómiát kiépíteni, ami másoknak nem sikerült.

 Így kell megszólítani az embereket

 „Tessenek élvezni a dalt és elfogadni, hogy vannak, akik ragaszkodnak a függetlenségükhöz. De legfőképpen tessenek példát venni arról, hogy kell megszólítani azokat az embereket, akiket egyébként nem sikerült akkor, amikor pont az adófizetők milliárdjait költötték el erre a célra”

Azt beszélik a városban

Forrás: Youtube.com

Kis költségvetésű dal

Majka azt is részletezte, hogy pontosan mennyibe került a dal: mint kiderült 300 ezer forintba, míg a videóklip költsége 2,5 millió volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Majka. Fotó: archív.