Amint arról pár órával ezelőtt beszámoltunk, Tóth Gabi közösségi oldalán próbálta szerda délben elmagyarázni,  hogy ő bizony nem csalta meg a férjét, a Fricska Táncegyüttes tagjával csak azután esett szerelembe, miután hivatalosan is bejelentették Krausz Gáborral, hogy szétköltöznek.

Jászberényben tűntek fel

Az énekesnőt az sem zavarta, hogy férje, a válásukról szóló hivatalos közleményben már utal arra, hogy házasságuk a Fricsa egyik tagja miatt futott zátonyra. A közlemény másnapján, az egyik fideszes képviselő által nyilvánosságra hozott fotó szerint Gabi és Papp Máté Bence együtt vendégeskedett Jászberényben, majd együtt vásárolgattak egy rendezvényen.

Sajnáltatta magát

A hónapok óta tartó találgatásokra Gabi mindössze annyival reagált, hogy milyen nehéz helyzetben van, őt bántják és azért nem szeretik, mert mer szabadon szeretni. Az énekesnő annyira nem szereti, hogy az utóbbi hónapokban magánéletéről szólnak a vezető hírek, hogy a TV2 szombat esti showműsorában szerelmével táncolt, a produkció végén pedig érzelmes csókot váltottak.A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Gabi és új szerelme a TV2 műsorában

Első a család

Ezzel persze semmi baj nem lenne, ha az elmúlt években nem azzal harsogta volna tele a médiát, hogy milyen boldog családot alapított, milyen példás feleség, aki a keresztényi hitvallás szerint él és az életében az első az anyaság. Még a csalad.hu kormányzati portálon is saját blogot vezetett példás életéről.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megint magyarázkodik

Na de térjünk vissza a szerdai bejegyzéséhez, amelyben arról ír, hogy most már tiszta vizet akar önteni a pohárba, mert eddig, szerinte, csak valótlan hírek jelentek meg róla. A vallomáson azonban rövid időn belül finomított, és némi változással osztotta meg ismét a történetet.

Semmi sem volt az, aminek látszott

„Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult… még is mindent az én “számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben… ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért… ez szomorú…rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodànk Hannaróza… abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk… kifele pedig a szépet mutattuk , hisz voltak szép pillanatok!” – írja közösségi oldalán az énekesnő.

Gábor zárkózott volt

„Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon… mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy “szép családi” képbe… kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele… Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam… nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez.. nem szerettem volna így kitárulkozni , de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám és olyan mértékben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni…”

Évek óta rossz házasságban élt

„Akik velem voltak az elmúlt években, azok pontosan látták, hogy milyen erővel küzdöttem a házasságunkért , de egyedül kevés voltam hozzá, hisz ehhez is két ember kellett volna… már évek óta szerettem volna lépni, de hinni akartam és harcolni, arról nem beszélve, hogy pontosan tudtam, ha ezt meglépem, akkor milyen mértékű indulatokat fog ez kiváltani emberekből… emiatt nem mernek sokan kilépni egy rossz kapcsolatból, mert úgy ítélkezünk a másik felett, hogy nem látunk bele abba, ami a négy fal között történik… félünk az ismeretlentől, hisszük, hogy gyermekeinknek így lesz jobb, miközben boldogtalan érzelmi világban neveljük őket.”

Megerősítette az elmúlt időszak

„Én ezt nem szerettem volna. Amit tudok, hogy iszonyatosan megerősített ez a pár hónap! Azt is tudom végre, hogy milyen boldognak lenni! Azt is tudom, hogy mennyi minden vár még ránk és azt is tudom, hogy ezután a bejegyzésem után is minden bulvárlap szét fog szedni, mert sajnos szeretnek az emberek a másik életével foglalkozni a saját problémáik megoldása helyett! Viselnem kell bizonyos kritikákat , mert ismert énekesnő vagyok.. tudom.. de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon… ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége és ne bántsanak tovább engem!”

„Legyetek bátrak”

„Üzenem , hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal, de annál boldogabb jövő vàr mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország… legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok , ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök!” – ezzel zárja sokait Tóth Gabi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: részlet az „Átkozott nyár” című klipjéből