Baleset történt az M1-es és az M7-es autópálya közös, bevezető szakszán Budapest felé, Budaörsnél. A 9-es km-nél sávzárásra, rendőri helyszínelésre kell készülni. 

Két autó

Összeütközött két személyautó az M1-es és az M7-es autópálya közös szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon, Budaörsnél, a 9. kilométer közelében – írja a katasztrófavédelem.

Oszlop is dőlt

Az egyik jármű nekicsapódott a szalagkorlátnak és egy közvilágítási oszlopnak is. Az oszlop a gépkocsira dőlt. A balesetnél a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja az autókat. A helyszínre érkeztek a mentők is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Állattal ütközött

Siófok térségében is baleset történt, az M7-esen Budapest felé egy személyautó vadat gázolt. A 105-ös km-nél forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Halálos baleset Veszprém megyében

Reggel 8 óra körül a 72106-os számú út közelében, Ősi külterületén egy mezőgazdasági területen eddig ismeretlen okból egy személyautó behajtott a fás-bokros területre, és a sofőr a helyszínen életét vesztette.  

Dolgoznak az M0-áson

Mint írják, az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontban a kihajtón aszfaltoznak, ezért vasárnap este nyolc óráig lezárják. Így a szigetszentmiklósi pihenőhelyen található, szolgáltató létesítmények ideiglenesen kizárólag a Csepeli út felől közelíthetőek meg.

FRISS

Összeütközött két gépkocsi a XVIII. kerületben, a Margó Tivadar utca és a Kinizsi Pál utca találkozásánál. Egy utas az egyik járműbe szorult, a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A balesethez a társhatóságok, magyarán mentők is kiérkeztek.

Éjjel történt az M3-ason

Árokba hajtott, majd visszasodródott az út szélére, és ott állt meg egy személyautó a 3-as főúton, Hort térségében, a 72. kilométernél. 

Ez is érdekelhet

Fotónk illusztráció.