Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon augusztus 6-tól 29-ig, mert Kőbánya-Teher és Kőbánya-Kispest között pályakarbantartást végeznek – közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

A munkák ideje alatt

Azt írták: a munkák ideje alatt Kőbánya-Teher és Kőbánya-Kispest állomásokon, valamint a két állomás között zúzottkő ágyazatot cserélnek gépi vágányszabályozással egybekötve. Emellett Kőbánya-Tehernél hídfelújítást, Kőbánya alsónál az acélhidak szigetelését is elvégzik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A felújítás után

A felújítás után megszűnik a sebességkorlátozás, javul, stabilabb lesz a menetrend – emelték ki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A Nyugati helyett

Hozzátették: a karbantartás ideje alatt néhány vonat kivételével a személy- és sebesvonatok indulási, illetve végállomása a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya-Kispest lesz. Egyes szerelvények eltérő megállási renddel közlekednek, valamint rész-, illetve teljes útvonalon kimaradnak.

Ez is érdekelhet:

Az indulás

Néhány vonat kivételével a szerelvények a Nyugati pályaudvarról korábban indulnak, illetve oda később érkeznek – hívták fel a figyelmet.

Éjszakai járatok

Az éjszakai időszakban a Nyugati pályaudvarról Szolnokra 0:20-kor és 2:15-kor induló vonatok helyett a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok viszik az utasokat.

Ne hagyd ki!

Felár nélkül

A közlekedési társaság tájékoztatása szerint egyes felárköteles vonatok Ferihegy-Kőbánya-Kispest, illetve a Ferihegy-Nyugati szakaszon felár megfizetése nélkül vehetők igénybe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció