Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt május 6-án, pénteken holtan találták a 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A 41 évesen elhunyt médiaszemélyiség lakásában a rendőrség közlése szerint kábítószergyanús anyagot találtak, később kiderült, kokain volt nála. Időközben elfogtak egy férfit, aki feltehetően a drogot adta neki, ám őt – nyomkövetővel ugyan – de elengedték. Mostanra pedig már az is kiderült, szervezik a celeb temetését.

Lánya talált rá

Ahogy azt portálunk is megírta csütörtök este idősebb lánya, Natasa Zselyke, édesapjánál aludt. Péntek reggel felébredt, mert szomjas volt. Ő találta meg édesapját az erkélyen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Betakarta apját

A 8 és fél éves kislány azt hitte, hogy Krisztián csak alszik, ezért betakarta. Ezután hívta fel Mazsit, aki nem vette fel a telefont. Majd apja híváslistájából tárcsázott egy másik számot, itt  kért segítséget. A mentősöknek is Natasa nyitott ajtót.  

Sokkolta a sztárokat

Berki Krisztián halála valósággal sokkolta a hazai sztárvilágot, egyebek között megszólalt Hajdú Péter, Schobert Norbi és Rubint Réka, de még ByeAlex, sőt Vujity Tvrtko is megemlékezett róla, pedig ők köztudottan nem voltak jó viszonyban.

Megszólalt az édesanyja

Berki Krisztián halálát követően megszólalt az édesanyja is, aki elmondta, nem tudott róla, hogy a fia drogozott volna. Felesége, Berki Mazsi pedig halottlátó segítségét kérte, hogy kommunikálni tudjon elhunyt kedvesével.

Szervezik a temetést

A hírek szerint mostanra pedig már a temetést is elkezdték szervezni. Az özvegy, Berki Renáta, azaz Mazsi azt szeretné, ha Esztergomban tartanák a misét férje emlékére, az viszont még nem dőlt el, hol helyezik majd végső nyugalomra. Az édesanyja azt szeretné, ha Tatabányán temetnék el.

Ez is érdekelhet:

A szülővárosában

Júlia asszony ugyanis szeretné, ha a fia a szülővárosában nyugodna, de azt is elfogadja, hogy a végső szót ennek kapcsán a menye, Mazsi mondja majd ki. „Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat” – mondta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja.

Pamelával is egyeztetnek

Bors egyébként korábban azt írta, hogy a temetés részleteiről Berki Renáta és a férje volt élettársa, nagyobbik gyermekének édesanyja, Hódi Pamela is egyeztet egymással. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2