A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága rongálás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri a megrongált kocsi ügyében.

Kiszúrt kerekek

A rendelkezésre álló adatok szerint valaki 2022. január 25-ére virradóra Budapest 8. kerületében, egy Kerepesi úti ház belső parkolójában álló személygépkocsi négy kerekét kiszúrta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón a megrongált jármű:

Maró anyaggal le is öntötte

Ezen túlmenően pedig maró hatású vegyi anyaggal bekente a kocsi összes karosszériaelemét. Az okozott kár több millió forint, írja a police.hu.

Helyszíni felvétel:

Ezt kéri most a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Ez is olvasd el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu