Hatalmas örömhírről számolt be közösség Marsi Anikó párja, Gyarmati Gábor. Egy fotóval jelentette be ugyanis, hogy Anikóval összeházasodtak.

Árulkodó fotó

A boldog férj Instagram oldalán mutatatott meg egy fotót, melyen a páros kéz a kézben látható, az ujjaikon pedig ott díszelegnek a gyűrűk. A posztból egyértelműen kiderül, a szerelmesek bizony egybekeltek.

Szűkkörű esküvő volt

Anikót a poszt megjelenését követően megkereste a TV2, aki megerősítette, összekötötték Gáborral az életüket. „Egy szűkkörű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát” – mesélte Anikó a Tények.hu-nak. Továbbá hozzátette: nagyon boldogok együtt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nagyan boldogok

Anikó egyébként pont a napokban beszélt a Mokkában arról, hogy a kapcsolatuk Gáborral nem csupán bizalmon, őszinteségen, harmónián, szenvedélyen és humoron alapul, hanem az érzelmi intelligencia is rendkívül fontos összetevője szerelmüknek.

Nyáron jegyezték el egymást

Anikó és Gábor egyébként nyáron jelentették be, hogy eljegyezték egymást, erről akkor itt, a BudapetsKörnyéke.hu oldalán is hírt adtunk. Bár nem verték nagy dobra az eljegyzést – úgy, ahogy most az esküvőt sem -, sőt Anikó először cáfolta is a híreket, ám Gábor nem sokkal később megerősítette, valóban jegyben járnak.

Tavaly mentek szét Palik Lászlóval

Marsi Anikó Pali Lászlóval való házassága egyébként tavaly ért véget, azonban a műsorvezetőre nem sokkal később már rá is talált a szerelem, Gábor személyében, aki korábban Szulák Andrea párja is volt, sőt ő a gyermekének az édesapja is.

Gáborral dúl a szerelem

Anikó és Gábor között minden kétséget kizáróan dúl a szerelem, tökéletes harmóniában élnek, korábban közös otthon is választottak maguknak, amit együtt újítanak fel.

Gábort szeretik a Palik fivérek

A műsorvezető korábban azt mondta, hogy Gábort nagyon szeretik a fiai is, de ettől még egyiküknek sem lesz az új apukája.

Szereti ha megöleli

„Lehet, hogy ez cikin hangzik egy negyvenhat éves nő szájából, de Gábort nemcsak jó pasinak látom, hanem szép embernek is. Jólesik ránézi, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni…” – mesélte még szerelmük hajnalán Anikó, aki mostanra már boldog feleség Gábor oldalán.

Kapcsolódó:

“Mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni” – Marsi Anikó őszintén beszélt Palik Lászlóval való válásáról

Kiemelt kép: Marsi Anikó – Forrás: YouTube