Megkérték Marsi Anikó kezét, az örömhírt a műsorvezető párja, Gábor osztotta meg a közösségi oldalon.

Tavaly mentek szét Palik Lászlóval

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Marsi Anikó Pali Lászlóval való házassága tavaly ért véget, azonban a műsorvezetőre nem sokkal később már rá is talált a szerelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gáborral dúl a szerelem

Párjával, Gáborral azóta is tökéletes harmóniában élnek, közös otthont is választottak maguknak, amit együtt újítanak fel.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

“Mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni” – Marsi Anikó őszintén beszélt Palik Lászlóval való válásáról

Eljegyzés

Eljegyzésről azonban eddig nem szóltak a hírek, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a páros új szintre emelte a kapcsolatát. Egy különleges gyűrűt a rajongók már korábban kiszúrtak Anikór ujján, ám a tévés akkor azt mondta, az az édesanyja gyűrűje.

Anikó először cáfolt

Később viszont bevallotta, hogy a párjától is kapott egy gyűrűt, s bár azt mondta tényleges lánykérés nem történt, a párja úgy adta át neki az ékszert, hogy azt mondta, szereti. “Nevezzük, aminek akarjuk, ő annyit mondott, mikor átadta, hogy Szeretlek…” – mondta Marsi Anikó.

Gábor megerősítette

A párja, Gábor azonban minden kétséget eloszlatott a friss posztjával, ugyanis bejegyzésében azt írta: #mybeautifulfiance”, ami azt jelenti, az én gyönyörű jegyesem. Vagyis így már nem kérdés, hogy történt-e lánykérés vagy nem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Nem voltam teljesen meglepve, de igazán jelei sem voltak” – megszólalt Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia, így élte meg szülei válását

Itt a teljes poszt.

Kiemelt kép: Marsi Anikó – Forrás: TV2