Bozótvágó késsel fenyegetőzve, kislányával zárkózott be egy férfi egy családi házba Soroksáron. A gyereket a TEK munkatársai kimenekítették, majd ártalmatlanították a férfit.

Budapesten

A XXIII. kerületében, volt élettársa házánál bozótvágó késsel hadonászva jelent meg egy férfi ma délelőtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Menekült az asszony

A rendőrséget a rémült asszony értesítette, akinek előttesikerült kimenekülnie, a házból, de a férfi lányával együtt bezárkózott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Jött a TEK

A rendőrök a fegyver miatt a Terrorelhárítási Központot is riasztották, akik behatoltak a házba.

Gyerek

A gyereket sérülés nélkül hozták ki, majd elfogták a 41 éves, egyiptomi állampolgárságú férfit. Valószínűleg súlyosan megsérült, mert a rendőrségi közlemény szerint kórházba vitték.

Az akció

Eljárás

Az ügyben a rendőrök személyi szabadság megsértése bűntett minősített esetének megalapozott gyanújával indított eljárást.

Így akciózott korábban a TEK

„Hirtelen megállt több autó és kiugrottak a kommandósok” – mondta a szemtanú, aki látta, hogyan fogták el az iszlám terroristát Tahitótfaluban.

A címlapfotónk a rendőrségi videóból való.