Az egy éve szívinfarktusban elhunyt Gesztesi Károly budakalászi otthonát már közel egy éve hirdeti a család az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálon, 190 millió forintért, azonban az ingatlan eddig még nem talált gazdára.

Már engedtek is az árból

Pedig az ingatlan árából már engedtek is, ugyanis kezdetben 210 millió forintért kínálták eladásra, mostanra azonban már 20 millió forinttal olcsóbban hirdetik. Továbbá úgy tűnik, hogy a fotókat is lecserélték: már sem a Shrek plüssfigura, sem pedig a színész személyes tárgyai nem láthatóak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Októberben visszavonták a hirdetést

Októberben a járványhelyzetre hivatkozva, a színész egyik fia, Márkó azt nyilatkozta, hogy átmenetileg visszavonják a hirdetést, a továbbiakról pedig majd az öt testvér közösen dönt. EZ IS ÉRDEKELHET: Budakalászon nincs méltó helyen – Újratemethetik Gesztesi Károlyt

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Összetartanak

A színész gyermekei egyébként a mai napig összetartanak, kölcsönösen segítik egymást mindenben, még az örökléssel kapcsolatban sem alakult ki vita közöttük. Gesztesi hátrahagyott örökségéből mind az öt gyermeke teljesen egyforma arányban részesült, így teljesülhetett az akarata, írja a Ripost.

Gesztesi Károly imádta ez a házat

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész egyébként imádta ezt a házat, ami mediterrán stílusban épült. Gesztesi Károly minden szegletét imádta, ugyanis a saját ízlése szerint tudta berendezni azt. „Ez tulajdonképpen egy legényház, egyedül élek itt, de a gyermekeim bármikor jöhetnek hozzám” – nyilatkozta 2013-ban a néhai színművész.

Otthonaként tekintett rá

A budakalászi ingatlan egyébként már a 27. lakása volt, ám mégis valamiért erre tekintett igazán otthonaként. Még annak ellenére is, hogy 2016-ban egyszer meg akart tőle válni, ám végül meggondolta magát. Gesztesi Károly egyébként a Hal a tortán műsorában mutatta meg az ingatlanát még korábban, erről a LikeNews.hu hírportál itt írt.

A videót pedig itt tudod megnézni:

Itt akarta tölteni a nyugdíjas éveit

Sőt, egy évekkel ezelőtti interjúban azt is elmondta, hogy a budakalászi luxusotthontól sosem szeretne megválni, itt akarta tölteni a nyugdíjas éveit, ami nem meglepő, hiszen a két lakásból álló ház egyikében a színész élt, míg a másikban a második felesége, Nikolett és három közös gyerekük Márk, Dávid és Áron. NE HAGYD KI! “Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra” – egy évvel ezelőtt halt meg Gesztesi Károly, Budakalászon temették el a színészt

Somló Tamás villája is Budakalászon volt

A BudapestKörnyéke.hu is beszámolt róla, hogy Somló Tamás villáját is árulták, ami szintén Budakalászon volt. A zenészlegenda azért vásárolta a villát, hogy ott pihenhesse ki a turnék és koncertek fáradalmait, illetve, hogy szabad hétvégéit a város zajától távol tölthesse. Somló Tamás a hirtelen jött betegsége miatt azonban csak a belső rész rendberakásáig jutott, kívül elburjánzott a növényzet, szinte alig lehet belátni a csodás birtokra.

Áron alul kelt el

Somló Tamás villája végül áron alul kelt el 2019-ben. Először 130 millió forintos irányáron tették fel a hirdetést, ám hamar kiderült, hogy ennyiért nem talál gazdára az épület. Végül 85 millió forintra módosították az irányárat, így az ingatlan bőven áron alul kelt el. Az eladással a család végre lezárhatott egy igen nehéz és fájdalmas időszakot, és végre új életet kezdhetnek.

A Latabár-villa

Szintén itt a BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportálon írtunk Latabár Kálmán villájáról, ami a felsőgödi Duna parton helyezkedett el. “A Duna mellett fekvő 400 nm-es patinás villa az 1920-as években épült. Latabár Kálmán ide vonult vissza, ha elfáradt és pihenni vágyott. Az épületet a 90-es években teljesen felújították és restaurálták, de megőrizték régi formáját, díszítéseit, hangulatát. A 11 szobás villát 2200 nm-es parkosított, ősfás kert veszi körül. Az ajtók, a kilincsek, a kerti szobrok és a Zsolnay-kút a XX. század elejéről származik. A bútorok egy része pedig még mindig az, amit a Latabár család használt annak idején” – mesélte egy ingatlanos még 2011-ben a Blikknek.

A Latabár-villa:

A Latabár-villa 2018-ban Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Nem talált igazi gazdára

Az elmúlt években valószínűleg nem talált igazi gazdára az épület, hiszen néhány ingatlanos oldalon még ma is 250 millióért kínálják. Például ezen az oldalon is még fent van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Utcát is neveztek el róla:

A színművészről elnevezett utcában áll a Latabár-villa Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Kiemelt kép: Gesztesi Károly – Forrás: TV2