Mobilalkalmazással csábítja magához a vevőket a magyarországi Lidl, amely az új fejlesztéssel kedvezményeket és digitális nyugtát kínál a vásárlóknak. A brit piacon egyébként korábban is elérhető volt az applikáció, de most már Magyarországra is megjött a szolgáltatás.

Itt a Lidl Plus

Magyarországon is kipróbálják a Lidl Plusban rejlő lehetőségeket, melyeket már korábban Nagy-Britanniában tesztelt a kereskedelmi üzletlánc – írja a Napi.hu.

Jönnek a kedvezmények

A cég egy olyan alkalmazást fejlesztett ki, amelyen keresztül május 20-tól kedvezményeket kaphatnak a felhasználók. Emellett más hasznos funkciókkal is rendelkezni fog az alkalmazás, mint például a digitális nyugta vagy a boltkereső. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ez is nagy segítség

Az applikációban ezenfelül lesz egy vásárlási összesítő is, amely mutatja a beváltott kuponokat és a megtakarítás összegét. A praktikus funkciók mellett sorsjegyet is kapnak a vásárlók.

Ingyenes

Az alkalmazás másik jó tulajdonsága, hogy ingyenesen letölthető Android, iOS és Huawei mobileszközökre is. Ezenkívül az alkalmazásban szereplő virtuális hűségkártya országszerte bármelyik Lidl-áruházban használható, és ezt külföldön is elfogadják, amennyiben elérhető ott is a Lidl Plus szolgáltatás.

Nagy siker volt a briteknél

Mivel az alkalmazás csak csütörtöktől indul el, ezért még nem lehet megmondani, a magyarországi kedvezmények mekkorák lesznek, de a briteknél az első vásárlás árából 5 fontot, azaz közel 2 ezer forintot engedtek el.

Vissza kellett bontani egy Lidl-t Budakeszin

Ahogy azt elsőként itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk hatósági eljárás keretében visszabontják a Budakeszin épülő Lidl áruház egy részét. Mint később kiderült, az építkezésen túlépítés történt, és emiatt az építési hatóság visszabontásra kötelezte a Lidl-t.

Ezt mondta a Lidl

A BudaPestkörnyéke.hu az átépítéssel kapcsolatban megkereste a Lidl Magyarországot, és azt válaszolták: “A Lidl Magyarország budakeszi áruházának kivitelezése folyamatban van, jelenleg az áruház homlokzati elemeinek átépítése történik, mely nincs befolyással a nyitásra, így az áruház megnyitása a tervek szerint 2021 év végéig megtörténik” – írják a közleményben.

Nem tudni, mikor lesz a nyitás

Azt egyelőre még nem tudni, az áruház mikorra tervezi a nyitást, de annyi biztos, hogy az új budakeszi áruház eladóterülete közel 900 m2 lesz és modern, hatfolyosós belső tér kerül kialakításra.

130 autó kap helyet a parkolóban

A Lidl Magyarország a közleményében hozzátette, hogy az áruház mellett 130 autó számára biztosítanak parkolóhelyet, ezzel is támogatva a kényelmes bevásárlást. A parkolóban kerékpártároló is kialakításra kerül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lidl Budaörs – Fotó: BPK