A Budakeszin épülő Lidl áruház építésénél akkora malőr történt, hogy az építési hatóságnak kellett közbeavatkoznia. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál úgy tudja az áruházlánc ellen túlépítés miatt indult hatósági eljárás.

Új Lidl épül

A Lidl nemrég egy új 1100 négyzetméteres áruház építését kezdte meg Budakeszin nem messze az Opel szalon melletti Mol benzinkút mögötti poros területen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Készül az új áruház

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Visszabontásra kötelezték

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál úgy értesült, hogy az építkezésen olyan túlépítés történt, amely miatt az építési hatóság visszabontásra kötelezte a Lidl-t. EZT OLVASTAD? Elküldené a fenébe a Lidl, Aldi, Spar és a többi nemzetközi láncot Magyarországról a miniszter

A nyitás is csúszhat

A képeken láthatóan szerkezetkész az áruház, hamarosan pedig a parkolók építése is megkezdődött volna, így viszont csúszás várható. SOKAN OLVASTÁK: Tragédia a Lidlben: meghalt egy ember, az áruházat több órára lezárták

Alakul az új áruház

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Kerestük a Lidl Magyarországot

Kérdéseinkkel megkerestük a Lidl Magyarországot is de a cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak, ha meggondolják magukat, frissítjük a cikkünket.

Városrész központ

A Lidl áruház építését követően az eddig elhanyagolt területen egy igazi városrész központot akarnak kialakítani. Az áruházlánc által vállalt terepalakítás 300 millió forintba fog kerülni. EZT SE HAGYD KI: Meglepő pénzcsináló trükkök a Lidl szupermarketekben, erről minden vásárlónak tudnia kell

Nagy terület alakul át a környéken

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Ügyesen alkudott a polgármester

Ebből szigorúan véve csak az ingatlan melletti autós és gyalogos utak rendberakása a cég érdeke, de a városvezetésnek a járulékos közműkiváltásokon felül még további elemeket sikerült belealkudnia a projektbe. EZ IS ÉRDEKELNI FOG: Életveszélyben a beteg! Tévét néztek ellátás helyett a budakeszi ügyeleten – a polgármester következményekről beszél

Sok parkoló lesz

Lesz 45 darab P+R parkolóhely az Akácfa utcai oldalon és másik 18 ugyanott, amit az áruház vevői fognak használni, a távolabbi Szász utca alsó, 200 méteres szakaszának a felújítása is bekerült a projektbe.

Csapadékvíz felfogó is készül

Az önkormányzat ügyes volt, mert még a makkosi csapadékvíz főgyűjtő csatorna legalsó szakaszának a kiépítését is beletették, amellyel az esővizet fogják egy hordalékfogón keresztül egyenesen a Bodzás-árokba juttatni.

A buszvégállomás is ide kerülhet

De lesz itt öt busz sorban állására elegendő megálló és parkoló is, valamint a buszok megfordulásához szükséges körforgalom kialakítására is sor kerül, amelyek távlatosan a Dózsa György téri buszvégállomás átköltöztetését teszik lehetővé – írja a Budakesziblog.hu oldal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lidl Budaörs – Fotó: BPK