Az Apple iPhone modellje az utóbbi években szinte must have darabbá vált. Ódákat zengenek a készülékről a kifinomult dizájn és könnyű kezelhetőség kapcsán, a kialakult hype-nak köszönhetően pedig mindenki egy almás készülékre vágyik. Az iPhone telefonok vásárlásához azonban elég mélyen a zsebbe kell nyúlni. Ha azonban spórolnál a telefonvásárláson, a Rejoy.hu-n keresztül tiéd lehet egy garanciális felújított iPhone jóval a piaci ár alatt.

Használt iPhone garanciával

A Rejoy.hu-nak köszönhetően búcsút inthetsz az ismerős érzésnek, hogy az ár és a garancia elvesztése miatt mondasz le egy készülékről, hiszen az oldalról biztonságosan, ellenőrzött körülmények között szerezheted be az új mobilod!

A Rejoy.hu 2019-ben azzal a céllal jött létre, hogy biztonságossá és egyszerűvé tegye a használt mobilok adásvételét. Sem vásárlóként, sem eladóként nincs más dolgod, mint az otthonod kényelméből beküldeni a használt mobilod vagy megrendelni az általad kinézett felújított mobilok valamelyikét.

És még a garancia miatt sem kell aggódnod! A Rejoy.hu minden megvásárolt iPhone 11 és iPhone 12 csúcskategóriás készülékre 24 hónap javítási garanciát biztosít meghibásodás esetén, ezenkívül pedig a vásárlás után 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, ha meggondolod magad.

Megbízható forrás

A Rejoy.hu kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra, ezért a beérkezett telefonok mindegyike egy többlépcsős külső és belső ellenőrzésen megy keresztül. Az ellenőrzés során szakértők vizsgálják át a készülék hardverét, szoftverét, a hangszórókat, gombokat, kamerákat és az akksit is, aminek köszönhetően a felújított készülék egy új telefonhoz mérten jellemzően 85-90%-os állapotban kerülhet hozzád.

Mennyi az annyi és miért zöld?

Azt mindannyian tudjuk, hogy a felújított telefonok jóval olcsóbbak, mint az új készülékek, de számszerűsítve ez akár 40%-os kedvezményt is jelenthet a Rejoy.hu oldalán. Sőt, ha úgy érzed, nem szeretnéd egyösszegben kifizetni a telefont, a javított mobilok 12 havi részletfizetésre történő vásárlására is van lehetőséged.

És mitől zöld? A világ egyik legszennyezőbb iparága az okostelefon gyártás, hiszen minden készülék elkészítéséhez a Földön korlátozott mennyiségben előforduló anyagokat használnak. Ráadásul a megunt készülékek gyakran a szemétben végzik, ezek pedig a természetbe visszakerülve elképesztő pusztítást végeznek.

Ha tehát használt telefon mellett döntesz nem csak a pénztárcáddal, de a környezettel is jót teszel!

Képek forrása: canva.com

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: rejoy.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.