Szexuális erőszak bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt hallgattak ki egy férfit a szigetszentmiklósi rendőrök. A férfi egy nőre támadt rá a bányatavak közelében.

A bányatónál

A megalapozott gyanú szerint január 27-én, késő délután, a sértett egyedül gyalogolt Szigetszentmiklós külső részén, egy bányató melletti utcában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aljás szándékkal

A gyanúsított vele szemben sétált. Amikor elhaladtak egymás mellett, a férfi a nő után fordult azzal a szándékkal, hogy szexszeljen vele.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fizikailag is inzultálta

Miután utolérte a nőt, beszélgetni próbált vele. Az rendőrök szerint egy ideig egymás mellett haladtak, majd a férfi a nő elé lépett, megfogta vállánál és egyértelművé tett, hogy vele közelebbi kapcsolatba akar lépni vele.

Leteperte

A nő nem tudott szabadulni a férfi fogásából, aki őt időközben behúzta az egyik kerítés nélküli telekre, ott a földre teperte és közösülni akart vele.

A nő sikeresen állt ellen

Az erőszakot a nő ellenállása akadályozta meg, pedig a férfi már a nadrágját is levezette. Ráadásul érkezett egy autó is és ekkor elmenekült a helyszínről.

5 nap alatt elkapták

A szigetszentmiklósi rendőrök öt nap alatt elfogták a férfit, akit szexuális erőszak bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

Ez is érdekelheti

Címlapfotónk illusztráció.