Patakba hajtott egy személygépkocsi a napokban, az esti órákban Gödöllőn. A gépkocsi ezt követően félig elmerült a Rákos-patak vízében.

Patakba hajtott

Patakba hajtott egy személygépkocsi az esti órákban Gödöllőn, a Szabadka utcában, a garázssor Rönkvár felőli végénél. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elmerült a Rákos-patakban

A gépkocsi ezt követően félig elmerült a Rákos-patak vízében. Eddig nem derült ki, mi okozta a balszerencsés balesetet, vélhetően figyelmetlenség miatt fürdették meg a Suzukit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kivontatták a vízből

A gödöllői hivatásos tűzoltók a járművet drótkötél segítségével kivontatták a vízből, átvizsgálták, majd a tulajdonosának átadták – tájékoztatott a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Meggondolta magát

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy tűzoltók húzták ki a Dunából azt az autót, amellyel egy gödi nő hajtott a vízbe. Az 50 éves asszony el akarta dobni az életét, végül meggondolta magát és kiúszott a vízből.

Dunába hajtott

A gödi nő a horányi révnél hajtott a Dunába. A kocsit búvárok és tűzoltók emelték ki a partra. Egy helyi újságíró szerint a nő öngyilkossági szándékkal hajthatott gépjárművével a Dunába a dunakeszi kompátkelőnél. 

Kimászott az autóból

Az információk szerint az 50 éves, Gödről származó hölgy kimászott az autóból, mielőtt az a víz mélyére merült volna. 

Tesla a Dunában

Tavaly szeptemberben írtunk arról, a tököli kompkikötőnél a Dunába gurult egy 30 milliós Tesla Model X elektromos autó. Egy tököli fiatalember egyszer csak azt vette észre, hogy a vízbe csúszik, majd szép lassan, bugyborékolva elsüllyed egy 30 milliós luxusautó.

Teljesen elmerült a vízben

Szóltak a katasztrófavédelemnek, akik azonnal riasztották a szigeti tűzoltókat, ám míg az egység a helyszínre ért, az autó teljesen elmerült a vízben. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat búvárral és szonárral is kereste a járművet, végül a parttól öt méterre bukkantak rá.

Műszaki hiba

Az autó tulajdonosa később azt mondta, kiszállt, hogy megkérdezze, mikor indul a komp, és ekkor történt a baleset. A Tesla műszaki hiba miatt gurult a vízbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: autó a Rákos-patakban. Fotó: Gödöllő HTP