A kórházban életét vesztette az a motoros férfi, aki Törökbálint belterületén szenvedett balesetet május elején. Egy 3-as BMW sofőrje valószínűleg nem nézett a visszapillantó tükörbe, mielőtt kanyarodni kezdett, és belecsapódott autójába az arra közlekedő motoros. A rendőrség szemtanúkat keres. Cikkünk végén láthatják a helyszínen készült fotókat.

Nem nézett tükörbe

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a törökbálinti Bajcsy-Zsilinszky úton haladt egy 3-as BMW az M7-es autópálya felől a Géza fejedelem útja felé. Egy szegedi férfi vezette, aki elképzelhető, hogy helyismeret híján elkeveredett kicsit, ezért meg akart fordulni, avagy a motorosbolt parkolójába akart bekanyarodni, de az biztos, hogy nem nézett a visszapillantó tükörbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Belecsapódott a személygépkocsiba

Vele párhuzamosan ugyanis egy szintén BMW típusú motorkerékpár érkezett, amelynek vezetője már nem tudta kikerülni a hirtelen elé kanyarodó autót és annak bal elejébe csapódott, majd járművével felborult.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kigyulladt a motor

A motoros az úttestre zuhant, a motor pedig kigyulladt, a tüzet a motoros bolt dolgozói oltották el, akik a baleset láttán kiszaladtak az üzletből. A motort vezető 52 éves ember súlyosan sérült. A mentők kórházba szállították, ahol nem sokkal később életét vesztette. A balesetet okozó sofőr nem sérült meg, sőt, a BMW-je is mozgásképes maradt.

Szemtanúkat keresnek

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos baleset okozása miatt folytat büntetőeljárást. Az érdi rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK