Szerdán debütált az RTL fizetős streaming platformja, az RTL+, ahol 3 ide készült magyar sorozatot meg lehet nézni. Korábban azt közölték, hogy ezek csak online lesznek elérhetőek az előfizetők részére, azonban a csatorna mégis lead a három sorozatból egy-egy évadot. Emiatt viszont komoly változások lesznek, ami a műsorokat illeti.

Jövő szombaton debütál az első

November 26-án A mi kis falunk évadpremierje után, 21:15-kor debütál a Ki vagy te első epizódja. A Pásztor Virág és Lengyel Tamás főszereplésével érkező, szókimondó, kifejezetten fiataloknak szóló sorozat nyitó epizódja 25 perces. A változás miatt a korábban bejelentett A séf meg a többiek maraton 21:00 helyett, csak 21:50-kor kezdődik majd – írja a Sorozatwiki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy másik sorozatban is Lengyel Tamás van a főszerepben

27-én, 22:15-kor A Nagy Fehér Főnök első része is látható lesz az RTL-en. A Lengyel Tamás főszereplésével érkező produkció kisvárosi történeteket elevenít majd meg és aktuális társadalmi kérdéseket boncolgat, illetve polgárpukkasztó témákkal is fog foglalkozni. A műsorváltozás miatt a Bolondok aranya című esti film elmarad – írja a portál.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vasárnap lesz a Jimmy-sorozat premierje is

Jövő vasárnap 21 órakor érkezik A Király legelső epizódja. A Zámbó Jimmy életét bemutató, nagyszabású minisorozatban a zenész fiatalkori megformálója Olasz Renátó lesz, a halála előtti időszakban pedig Nagy Ervin formálja majd meg. A produkció csaknem 1 órás lesz.

Élete egyik legnehezebb szerepe Zámbó Jimmy megformálása 

Mint ahogy azt mi is megírtuk, hatalmas kihívást jelentett Nagy Ervin számára Zámbó Jimmy karakterének eljátszása. A népszerű színész úgy érzi: talán még soha nem volt rajta ekkora nyomás egy szerep miatt, mint most.

A legnagyobb félelem

A színész a szereppel kapcsolatos legnagyobb félelmének azt nevezte, hogy mivel nagy mennyiségű archív felvétel maradt fenn Zámbóról, a nézők ehhez fogják mérni majd az alakítását.

Eszközök a hiteles játékhoz

Nagy Ervin hisz benne, hogy sikerült megtalálnia a megfelelő színészi eszközöket a hiteles játékhoz, amelynek köszönhetően a nézők jó esetben azt a szempontot is elfelejtik, mekkora a külső hasonlóság a színész és a zenész közt. Zámbó megformálásához azt próbálta megtalálni, mit kompenzált a zenész a zűrös életvitelével: „Nagyon banális és emberi megfejtésre jutottam, valamiféle kielégíthetetlen szeretetéhségre és az elismerés örökös hajszolására.”

Megfelelési kényszer

A színész szerint a néhai énekes elsősorban édesanyjának akart megfelelni, akitől gyerekkorában nem kapott elég szeretetet. Azt is fontos tulajdonságának tartja, hogy Zámbó mindig magas hőfokon izzott, a környezetéből vagy imádatot, vagy gyűlöletet váltott ki, nem maradhatott mellette semleges az ember.

Mindenki megnézi majd

„A Zámbó Jimmyről szóló filmet mindenki meg fogja nézni, az is, aki rajongott érte, és az is, aki nem. Mindenkinek lesz róla véleménye. Óriási a nyomás, ilyen kitettségben talán még egy szerepem kapcsán sem voltam soha” – nyilatkozta Nagy Ervin a Blikk hasábjain.

Fejbe lőtte magát

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án 42 évesen halt meg fejlövés következtében. Azon a hajnalon két lövés hallatszott a csepeli Szent László utcában, aztán nem sokkal később egy harmadik is eldördült. Zámbó Jimmy a szoba parkettájára zuhant, miután fejbe lőtte magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Ervin. Fotó: archív.