Autójában ülve találtak rá a Máltai Szeretetszolgálat vasárnap eltűnt munkatársára egy volt laktanya területén. Lászlót előbb a lánya kereste, majd a rendőrség is bekapcsolódott a kutatásba.

Nyoma veszett

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy eltűnt a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa. A férfi hazaindult, de útközben nyoma veszett, nem érkezett meg az otthonába. Lánya kétségbeesetten kereste, majd a rendőrség is bekapcsolódott a kutatásba. László mobiltelefonja még napokon át kicsöngött, sokáig mégsem találtak rá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Látták kifelé menni a városból

A férfi Pécsett, a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozott. „Vasárnap bezárták az épületet egy kolléganőjével, akit még elvitt autóval, egy fehér 1500-as Ladával Pécsen belül. Egy kamerafelvételen látható, hogy ezután kifelé ment a városból Pécsvárad felé, de oda már nem érkezett meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt viselte

A férfi az eltűnésekor rövid farmernadrágot és egy piros, Máltai Szeretetszolgálatos pólót viselt, festett fekete haja és barna szeme volt, és egy piros hátizsák volt nála. 

Megtalálták, de későn

Csütörtökön aegy civil, eltűnteket kereső csoport a Facebookon jelentette be, hogy Lászlót megtalálták, de már későn. „Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a vasárnapi napon autóval Pécsen eltűnt (…) Lászlót egy volt laktanya területén megtalálták, életén azonban már nem lehetett segíteni” – írták.

Vizsgálják a körülményeket

„Halálának körülményeit a rendőrség vizsgálja. Minden segítőnknek köszönjük szépen munkájukat. Családjának őszinte részvétünket fejezzük ki” – tették hozzá. „A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Pécsi Rendőrkapitányság, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában nem áll módunkban tájékoztatást adni” – tájékoztatta a Borsot a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Baleset vagy öngyilkosság

A férfi vagy természetes úton halt meg, vagy baleset érte, vagy önkezűleg vetett véget életének. A lap úgy tudja, a férfira autójában bukkantak rá, ami egy bokros részen állt az elhagyatott laktanya területén.

Rettenetes hír érkezett

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő – közölte a minap az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-csoport. 

Vonatra ült

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a férfi még szeptember 15-én tűnt el jászberényi otthonukból azt követően, hogy húgával hevesen vitatkozott. Az utolsó nyom, amin elindulhattak az egy elektronikus vonatjegy volt, amely Tápiószecsőről a Keleti pályaudvarra szólt.

Baljós előjelek

Édesanyja korábban azt mondta, hogy mindez nem vall fiára, aki nem szokott csavarogni. Péter egyébként nem sokkal később kikapcsolta a telefonját is. Az eltűnés híre nem sokkal később elterjedt, rengetegen kezdték el keresni. Azonban sajnos rettenetes hírrel kellett szembesülni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítségre van szüksége

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: az eltűnt férfi