I.Judit a napokban  tűnt el váci otthonából. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is a keresésére indultak. Ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, a rendőrség az eltűnt emberek körözési listájára is feltette.

Két gyermeke várta haza

Számos rokona, ismerőse, barátja tett közzé a közösségi oldalon felhívást a váci édesanya eltűnéséről, melyben a lakosok segítségét kérik. Azt írták, két gyermeke várja haza az eltűnt váci édesanyát, sokan keresik őt egész nap. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Eltűnt az édesanya

Judit váci lakos csütörtök reggel ismeretlen helyre távozott váci otthonából. „Valószínűleg hosszú, fekete télikabátja van rajta. A család kitartóan, de eredménytelenül keresi egész nap. Két gyermeke is nagyon várja haza” – írta egyik ismerőse a Facebookon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A rendőrség is körözte

Volt olyan barátja, aki arról ír, hogy nagyon aggódnak érte, mert lelkileg nincs jó állapotban. A rendőrség honlapjára feltöltött információk szerint eltűnt személyként körözték I. Judit Anettet.

Holtan találták meg 

Egyik ismerőse azt írta, hogy szinte napra pontosan, két éve hunyt el a férje, ezért a temetőben is keresni kellene. Egylőre kevés információ van arról, hogy az ismert kineziológusnővel mi történhetett. Péntek délelőtt arról írtak, hogy sajnos nincs értelme tovább keresni, a váci Duna-parton megtalálták a holttestét. 

A rendőrség is megszólalt

A rendőrség a Blikknek megerősítette: az eltűntként keresett I. Judit holttestét találták meg, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

Vonat elé ugrott

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, múlt héten, önszántából lépett a vonat elé egy 25 éves lány Nagykőrösön. A fiatal nő a Szolnokról Kecskemétre tartó szerelvény elé ugrott. Hiába érkeztek gyorsan a mentők és a tűzoltók, a lány életét már nem lehetett megmenteni. 

Búcsúposztot írt

Az áldozat a tragédia napján, késő délután közzétett egy hosszú búcsúlevelet a közösségi oldalán. Egy versben búcsúzott, hosszú költeményben, amelynek minden egyes sora arról árulkodott, hogy végzetes útra indul. 

Nem tudta feldolgozni a traumákat

Az írásban arról is vall, hogy depresszió gyötri, hogy a gyermekkorában őt ért traumákat, bár sokan úgy gondolták, de nem tudta feldolgozni. A legsokkolóbb mégis az utolsó sor: „az öngyilkosságban nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem az út, ami elvezet a sínekig”.

Az interneten is elbúcsúzott szerelmétől

Zsolt, menyasszonya halála után szívszorító szavakkal búcsúzott tőle közösségi oldalán. Ezt írta: „Millió gondolat kavarog bennem, mégis alig találom a szavakat. Nem csak álom volt…Nincs olyan dolog ebben az életben, ami pótolni tudja azt az űrt, amit magad mögött hagytál! Nézem a közös képeinket, az emlékeket, amiket együtt éltünk át, és még megannyi élmény állt előttünk, de te túl korán mentél el”

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció