Mai napig lelkiismeretfurdalása van Papadimitriu Athinának, amiért elhagyta Trokán Péter és két gyermekét egy új szerelem miatt. A két színész közt most már olyan jó viszony van, hogy Athina néha Trokán Péternél alszik, amikor nem késői elaőadás után nem akar hazamenni Tahitótfalura.

16 év után váltak el

A Trokán Péterrel való kapcsolatáról is beszélt a napokban Papadimitriu Athina a Best magazin podcastjában. A színésznő és a Szomszédok Jánosa 16 év után vált el, miután Athina beleszeretett egy férfiba. „Amikor ez így berobbant, akkor mondtam neki, hogy Péter el fog ez múlni, ez most egy hülyeség”- mondta Papadimitriu Athina Trokán Péternek.  A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy évig bírta a férje

„Egy évig bírta, aztán már nem lehetett bírni ezt, hogy ott fekszik mellette az a nő, akibe ilyen őrület van. Szóval fantasztikus működött, az utolsó pillanatig. Mi a mai napig nagyon jóban vagyunk” – mondta a színésznő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elhagyta a gyermekeit

Athina és volt férje mindig jó kapcsolatban voltak. Nem is tehettek mást, mert hiszen két közös gyermekük született, Anna és Nóra. A lányok az édesapjukkal maradtak, Trokán Péter nevelte fel őket. Anna 11 éves volt, Nóra pedig 9, amikor édesanyjuk elköltözött.

Anna és Nóra nevelése

A színésznő azt mondta, hogy bármikor el tudta hozni őket az édesapjuktól, Péter mindig „jófej” volt vele, annak ellenére, hogy ő elhagyta őt. Anna, Nóra és a színésznő második házasságából született lánya szinte testvérként nőtt fel. „Péter nagyon sokat szenvedett, ez neki egy mély seb volt és szerintem a mai napig az”.

Sokszor alszik Péternél

Arra a kérdésre, hogy idős korukra elképzelhető, hogy összejönnek újra, a színésznő nem tudott válaszolni. Azt viszont elmondta, hogy nagyon sokszor Trokán Péternél alszik.

Közös ebédek

Pár éve eldöntötték, hogy minden vasárnap valahol lesz egy-egy családi ebéd. A Covid alatt viszont ezt nem tudták betartani, nyáron pedig a munka miatt nem ment. Most ősztől azonban újra visszatérnek a régi szokásukhoz. És a közös unoka is újra összehozta őket.

12 évig éltek együtt

Athina 12 évig élt együtt Magyar Gáborral. „Nem volt ez egyszerű. Ezt lehetett tudni már az elején, hogy nem fog működni.” A színésznő szerint nem kellett volna ilyen sokáig húznia második férje mellett. „Lehet, hogy azt kellett volna, megszülni a gyereket és eljönni vele”.

Lelkiismeret furdalása van

A színésznő arról is beszélt a Best magazin podcastjában, hogy nála válásellenesebb kevés ember volt, mielőtt elhagyta Trokán Pétert. „Az a lelkifurdalása, amit én érzek, hogy én ezt meg tudtam tenni a gyerekeimmel. És megtettem én, ezt soha nem fogom megbocsájtani magamnak”.

Sírhatnékja volt

„Amikor megláttam egy étterembe egy apukát a gyerekével ebédelni, mindig jött a körítés, hogy atyaisten, ők most elváltak és az apuka most elhozta a gyereket ebédelni. Megláttam egy ilyet, már sírhatnékom volt” – emlékezett vissza Athina. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

A Szomszédok erdésze, Trokán Péter kitálalt a tévésorozatról – elmondta mit vett el tőle a gazdagréti lakótelepen készült műsor

Kiemelt kép: Papadimitriu Athina és Trokán Péter – Forrás: BPK montázs